SON DAKİKA



Haber > Sağlık > Koronavirüs aşısında tüm dünya bu açıklamaya kilitlendi!

Koronavirüs aşısında tüm dünya bu açıklamaya kilitlendi!

15 Temmuz 2020 Çarşamba - 14:59




Oxford Üniversitesi'nin korona virüsüne karşı geliştirdiği aşıyla ilgili 'iyi haberlerin yarın açıklanabileceği' öne sürüldü. İngiliz televizyon kanalı ITV'nin editörlerinden Robert Peston, "İlk denemeler hakkında olumlu haberler en kısa zamanda duyurulabilir" dedi.





İngiltere’deki Oxford Üniversitesi’nin yeni tür korona virüsüne karşı yürüttüğü aşı çalışmaları hakkında ‘kısa süre içinde iyi haberler açıklanacağı’ iddia edildi. İngiliz televizyon kanalı ITV’nin editörlerinden Robert Peston, “Oxford Üniversitesi’nin, AstraZeneca tarafından desteklenen Covid-19 aşısının ilk denemeleri hakkında olumlu haberler en kısa zamanda (belki yarın) duyurulabilir” açıklaması yaptı.

Oxford Üniversitesi’nin üzerinde çalıştığı aşı adayının, insanlar üzerinde Faz 3 denemelerine başlanmış durumda. Aşının daha önce 8 bin kişi üzerinde denendiği ve olumlu sonuç alındığı açıklanmıştı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap