SON DAKİKA



Haber > Sağlık > "İstanbul'da koronavirüs var" iddialarına bakandan cevap!

"İstanbul'da koronavirüs var" iddialarına bakandan cevap!

07 Mart 2020 Cumartesi - 09:43




Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyada gündeme oturan 'İstanbul'da koronavirüs teşhisi konuldu' iddialarına cevap verdi. Twitter hesabından açıklama yapan Bakan Koca, söz konusu koronavirüs tanısının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) değil "Human Koronavirüs NL63" olduğunu bildirdi.





Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyada gündeme oturan 'İstanbul'da koronavirüs teşhisi konuldu' iddialarına cevap verdi.   Twitter hesabından açıklama yapan Bakan Koca, söz konusu koronavirüs tanısının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) değil "Human Koronavirüs NL63" olduğunu bildirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yedikule Hastanesindeki tanının, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) değil "Human Koronavirüs NL63" olduğunu bildirdi.     Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki hastaya yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısı konulmadığını belirtti.

Hastanın tanısının Human Koronavirüs NL63 olduğunu vurgulayan Koca, "Human Koronavirüs NL63, virüs ailesinin çok eskiden beri iyi bilinen bir tipidir. Yol açtığı rahatsızlık basit bir soğuk algınlığıdır. Hastamıza acil şifalar diliyoruz. Mücadelemiz virüsün yeni tipiyle." ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap