SON DAKİKA



Haber > Sağlık > Fıtıktan manipülasyonla kurtuldu

Fıtıktan manipülasyonla kurtuldu

03 Mayıs 2015 Pazar - 16:52




İstanbul’dan Bursa’ya tedavi olmak için gelen Abdurrahman İraz, 30 sene önce kömür çuvalı kaldırdığı esnada yakalandığı fıtıktan manipülasyon ile kurt





İstanbul’dan Bursa’ya manipülasyon tedavisi için gelen 59 yaşındaki Abdurrahman İraz, 30 yıldır çektiği bel fıtığı ağrısından 9 seansta kurtuldu. Yaşadığı ağrıları dindirmek için Türkiye’de gitmediği doktor kalmadığını ifade eden İraz, son olarak arkadaşının tavsiyesiyle geldiği Fizik Tedavi Uzmanı Ali Şahabettinoğlu’nda acılarına son verdi. 30 sene önce kömür çuvalını kaldırırken belinde bir ağrı hissettiğini belirten İraz, “Belimdeki ağrıya hiç oralı olmadım. Ama ondan sonra beni felç durumuna kadar getirdi. Daha sonra tedavi için araştırmadığım yer kalmadı. Ameliyatın fıtık ağrılarına kesim çözüm olmadığını çok iyi biliyordum. Çünkü etrafımda ameliyat olan çok insan var. Ameliyat olanların eski hayatlarındaki gibi rahat hareket edemediğini ve eğilmekte ve kalkmakta sıkıntı çektiklerini gördüm” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap