SON DAKİKA


Foto Galeri > Çin gribi öldürüyor elma sirkesi gribin dermanı!

Çin gribi öldürüyor elma sirkesi gribin dermanı!

15 Şubat 2020 Cumartesi - 12:50

Çin gribi öldürüyor elma sirkesi gribin dermanı!

1 / 10 Çin gribi öldürüyor elma sirkesi gribin dermanı!

Birçok hastalıklara derman olarak bilinen elma sirkesinin sağlık açısından evimizden eksik edilmemesi gerekiyor. Tansiyon, şeker hastalıklarına birebir gelen elma sirkesi saç ve cilt bakımından da oldukça yararlıdır. Peki elma sirkesinin faydaları nedir? Ne şekilde kullanmak gerekir? Evde elma sirkesi nasıl yapılır?

2 / 10 Çin gribi öldürüyor elma sirkesi gribin dermanı!

Evlerimizin mutfağından eksik edilmemesi gereken elma sirkesinin kullanımı Antik Yunan'a kadar gitmektedir. Birçok sağlık probleminin dermanı olan sirkenin faydaları saymakla bitmiyor. İçerdiği magnezyum, fosfor, potasyum, demir, bakır ve florin nedeniyle doğal bir Doğal antiseptik, antifungal ve antibakteriyeldir.

3 / 10 Çin gribi öldürüyor elma sirkesi gribin dermanı!

Boğaz AğrısıYarım fincan ılık suyun için katılan bir çorba kaşığı elma sirkesi, boğaz ağrısına iyi gelir. Bu karışımı gargara olarak kullandığımızda boğazdaki bakterileri yok eder. Diğer yandan bu karışım sinüsleri de rahatlatır.

4 / 10 Çin gribi öldürüyor elma sirkesi gribin dermanı!

Ağız KokusuElma sirkesi ile gargara yapmak, ağızdaki bakterileri öldürerek ağız kokusu oluşmasını engeller. Ağız kokusunda kurtulmak için bir çay kaşığı elma sirkesi içmeniz yeterli olacaktır.

5 / 10 Çin gribi öldürüyor elma sirkesi gribin dermanı!

Siğil TedavisiElma sirkesinin siğilleri yok etme özelliği de bulunur. Bunun için elma sirkesi damlatılan pamuk, siğilin üzerinde sabaha kadar bekletilir. Bu şekilde yapıldığı takdirde 7-10 gün içerisinde siğilin kaybolmaya başladığı gözlenir.

6 / 10 Çin gribi öldürüyor elma sirkesi gribin dermanı!

Diş BeyazlatmaBeyaz dişlere ve güzel bir gülüşe sahip olmak için kullanabileceğiniz elma sirkesi, dişlerdeki lekeyi yok etmeye yarar.

7 / 10 Çin gribi öldürüyor elma sirkesi gribin dermanı!

Ayak KokusuAyak kokusunu yok etmek için, elma sirkesine batırılan pamuk ile ayaklarınızı silmeniz yeterli olacaktır.

8 / 10 Çin gribi öldürüyor elma sirkesi gribin dermanı!

Mideye FaydasıElma sirkesi, reflü gibi mide rahatsızlıklarına iyi gelir. Yemeklerden beş dakika içmek üzere, bir bardak suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyunuz. Buna devam ettiğiniz zaman ile birlikte reflünüze faydasını göreceksiniz.

9 / 10 Çin gribi öldürüyor elma sirkesi gribin dermanı!

Diyabete FaydasıElma sirkesi, reflü gibi mide rahatsızlıklarına iyi gelir. Yemeklerden beş dakika içmek üzere, bir bardak suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyunuz. Buna devam ettiğiniz zaman ile birlikte reflünüze faydasını göreceksiniz.

10 / 10 Çin gribi öldürüyor elma sirkesi gribin dermanı!

Tansiyon Elma sirkesi tüketen kişilerde yapılan araştırmalarda kan basıncının düştüğü görülmüştür. Bu yüzden tansiyon hastalıklarına iyi gelir.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap