SON DAKİKA



Haber > Sağlık > Cep telefonlarına dikkat

Cep telefonlarına dikkat

15 Mayıs 2015 Cuma - 18:04




Elektrikli cihazlardan yayılan elektromanyetik dalgalar bağışıklık sistemi ve sinir sistemine ciddi zararlar veriyor.





 Gençlerin yaşlıların ve hastaların elektrikli cihazları mümkün olduğu kadar az kullanması gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Avni Morgül, “Baz istasyonlarından değil cebimizdeki cep telefonlarından, evimizdeki elektrikli cihazlardan korkmalıyız” dedi.

 Teknoloji, sağladığı kolaylıklar sebebiyle hayatımızda her geçen gün daha fazla yer almakta fakat beraberinde getirdiği riskler korkutuyor. Elektrikli cihazların yaydığı zararlı elektromanyetik dalgaların önceki yıllarda her yerde konuşulduğuna ancak artık eskisi kadar gündemde tutulmadığına vurgu yapan Prof. Dr. Morgül, bu konunun unutulmaması gerektiğini dile getirdi. Toplumun daha çok baz istasyonlarından korktuğunu ancak 10 metre uzaklıktaki bir baz istasyonunun kulağımıza koyduğumuz bir cep telefonu kadar elektromanyetik dalga yaymadığını ifade eden Morgül, “Baz istasyonlarından değil cebimizdeki cep telefonlarından, evimizdeki elektrikli cihazlardan korkmalıyız” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap