SON DAKİKA



Haber > Sağlık > Burun ameliyatı için hastaneye gitti, 90 gündür yoğun bakımda

Burun ameliyatı için hastaneye gitti, 90 gündür yoğun bakımda

18 Ocak 2022 Salı - 12:37




Bitlis'in Tatvan ilçesinde burun ameliyatı öncesi verilen narkoz nedeniyle bilinci kapanan genç kız, yaklaşık 90 gündür hayat mücadelesi veriyor.





Tatvan ilçesinde ikamet eden 27 yaşındaki Büşra Güntaş, iddiaya göre 12 Ekim 2021 günü burun ameliyatı için ilçede bulunan özel hastaneye başvurdu. Yapılan tetkiklerin ardından genç kız için operasyon planlandı. Ameliyat günü operasyon için hastaneye giden genç kızın iddiaya göre ameliyat öncesinde verilen narkoz nedeniyle kalbi durdu. Hastanede yapılan kalp masajı ile duran kalbi yeniden çalıştırılan Büşra Güntaş, ardından ambulansla Bitlis Devlet Hastanesine kaldırıldı. Güntaş, burada yapılan müdahalenin ardından ambulans uçakla İstanbul'daki bir hastaneye sevk edildi. Yaklaşık 3 aydır bilinci kapalı olan Büşra Güntaş, yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor. Yaşanan olayda hastanenin ihmali olduğunu öne süren aile, avukatları aracılığıyla savcılığa suç duyusunda bulundu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap