SON DAKİKA



Haber > Sağlık > Bilim Kurulu üyesi: "Normalleşme arzusunda değilim"

Bilim Kurulu üyesi: "Normalleşme arzusunda değilim"

03 Mayıs 2020 Pazar - 14:33




Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Serhat Ünal, Türkiye'de normalleşme sürecine girilmesi için daha zamana ihtiyacımız olduğunu savundu. "Normalleşme arzusunda değilim" diyen Ünal, "Biraz daha zamanımız olduğu kanaatindeyim ki bu başarı sürsün" ifadelerini kullandı.





Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Serhat Ünal, normalleşmeye yönelik atılacak adımlar için henüz erken olduğunu savundu.

Hürriyet yazarı Fulya Soybaş'ın haberine göre Ünal, "1 haftadır vaka sayılarında bir azalma, iyileşen vaka sayılarımızda da bir artış var. Uygulanan sıkı kontrol yöntemleri sayesinde bu başarıya ulaştık. Normalleşme fazına geçebilmek için biraz daha zamanımız olduğu kanaatindeyim ki bu başarı sürsün." ifadelerini kullandı.

"Sayın bakanımız 28 Mayıs’a kadar tedbirlerin devam edeceğini söylemişti." diyerek sözlerine devam eden Bilirm Kurulu üyesi şöyle konuştu:

"Ben de böyle düşünüyorum. 28 Mayıs sonrası, yani bayramdan sonra, tedbirlerin artık nasıl olacağı, ne miktarda gevşeme yapılabileceği masaya yatırılabilir. Elbette hükümetin başka kararları olabilir. Ama manzara bayramı bu tedbirlerle geçireceğimiz yönünde."

Bilim Kurulu üyesi Ünal da yeni tip Koronavirüs'ü yenmişti. 


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap