SON DAKİKA



Haber > Sağlık > Balo öncesinde kusursuz makyaj tüyoları

Balo öncesinde kusursuz makyaj tüyoları

05 Mayıs 2016 Perşembe - 13:00




Mezuniyet balosunda mükemmel bir görünüm sergilemek için 2016’nın makyaj trendlerine kulak verin…





Mezuniyet balosunda mükemmel bir görünüm sergilemek için 2016'nın makyaj trendlerine kulak verin… Bütün hayatlarını etkileyecek çok önemli sınavlara giren, büyük bir merakla yaptıkları üniversite başvurularının sonuçlarını bekleyen gençlerin bir diğer heyecanı da mezuniyet balosuyla ilgili. Baloya hazırlık aşamasında söz konusu kızlar olduğunda, makyaj ayrı bir önem kazanıyor. Genç tenlerde kusursuz bir görüntü oluşturmak için işte size minik tüyolar…

1-  Tıpkı geçen yıl olduğu gibi bu sene de doğallık ön planda. Bu nedenle, kullanacağınız tüm makyaj ürünlerinin rengine karar verirken, ten renginize uyuma önem vermelisiniz.

2-  Allık sürerken, yüzünüzün yaşınızı olduğunuzdan büyük göstermemesine özen gösterin. Bunun için yapmanız gereken –tıpkı utanınca kızardığınızda olduğu gibi- yanaklarınıza hafif bir pembelik katmak. Allık denilince bu sene daha çok şeftali tonları ön planda.

3-  Anlamlı bakışlara imza atması kadar, balo resimlerinde çok daha güzel görünmenizi sağlayan eye liner, sürülürken çok dikkat edilmesi gereken bir makyaj malzemesi. Eye liner'ı içeriden dışarıya doğru ve incecik uygularsanız çok başarılı bir sonuç elde edebilirsiniz. Kuyruklu eye liner uygulaması ise özel gecelere damga vuracak.

4-  Ruj sürmeye başlamadan önce dudaklarınıza hafif bir pudra ya da fondöten uygulamak rujunuzun kalıcılığını arttırır.


5-  2016'nın bir başka dikkat çekici trendi ise kalın, hacimli kaşlar. Eğer kaşlarınızda boşluk varsa, bu sorunu çözmek için kullanacağınız kalemi seçerken doğal kaş rengini yakalamaya dikkat etmelisiniz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap