SON DAKİKA



Haber > Sağlık > Bakan Koca'dan Ramazan uyarısı: Biri size tuz yerine, korona uzatabilir

Bakan Koca'dan Ramazan uyarısı: Biri size tuz yerine, korona uzatabilir

27 Nisan 2020 Pazartesi - 11:56




Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ramazan ayında korona virüse karşı daha dikkatli olunması konusunda uyarıda bulundu.





Korona virüs salgını, tüm dünyada etkisini hızlı şekilde sürdürürken, Türkiye'de de virüs ile mücadele devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'yi etkisi altına alan korona virüse karşı ilk günden bu yana yaptığı sosyal mesafe ve izolasyon uyarılarına bir yenisini daha ekledi.

İnsanların sadece dışarıda dolaşırken sosyal mesafeye uymasının yetmeyeceğinin altını her fırsatta çizen Koca, sık sık sosyal izolasyona dikkat çekerek, bireylerin evlerinde dahi dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Türkiye'nin 'iftar' yapmasından dolayı da daha önce uyarılarda bulunan Koca, bu Ramazan'da insanlarla iç içe olmayıp, gelecek Ramazan'a kadar sabretmelerini istedi. 

Resmi Twitter hesabından bu konu hakkında bir paylaşımda bulunan Koca, "Biri tuz yerine Korona virüs uzatabilir. Kalabalık iftarları gelecek yıl yapalım. Hayırlı iftarlar" diye yazdı. 

fahrettin-koca-001.jpg


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap