SON DAKİKA

Haber > Resmi İlan > ARSİN KAYMAKAMLIĞI MİLLİ EMLAK ŞEFLİĞİNDEN (İLAN)

ARSİN KAYMAKAMLIĞI MİLLİ EMLAK ŞEFLİĞİNDEN (İLAN)

06 Nisan 2024 Cumartesi - 00:00

ILN02016257





                                                                     ARSİN KAYMAKAMLIĞI MİLLİ EMLAK ŞEFLİĞİNDEN (İLAN)

SATIŞI YAPILACAK TAŞINMAZLAR

SIRA NO

İL/İLÇE

MAHALLESİ

MEVKİİ

ADA

PARSEL

YÜZÖLÇÜMÜ

CİNSİ
FİİLİ DURUMU İMAR DURUMU
TAHMİNİ BEDEL
GEÇİCİ TEMİNAT İHALE TARİHİ İHALE   SAATİ
1 Trabzon/Arsin Yeni Mahalle Camii 210 23 340,18 Sağlık Ocağı ve Arsası İşgalsiz İmarsız 1.050.000,00 TL 262.500,00 TL 17.04.2024 14:00
Açıklamalar
1-İlçemiz sınırları içerisinde bulunan ve yukarıda bilgileri yer alan 1 adet taşınmazın satış ihalesi, 2886 sayılı Kanunun 45 inci maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü Arsin Milli Emlak Şefliğinde (Yeşiltepe Mahallesi Atatürk caddesi Arsin Hükümet Konağı Hizmet Binası Kat:Zemin Arsin/TRABZON) yapılacaktır.
- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin İhale saatine kadar;
a) Geçici teminat (Tedavüldeki Türk parası, Mevduat ve Katılım Bankalarının verecekleri süresiz teminat mektupları ve Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet iç borçlanma senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeleri) (Geçici teminat Muhasebe Müdürlükleri ve Malmüdürlüğü veznelerinden ödenebilir.)
b) Tebligat için Türkiye’de adres beyan etmeleri.
c) Gerçek kişilerin nüfus cüzdanı sureti, tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri, Özel Hukuk Tüzel kişilerinin yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri kamu tüzel kişiliklerinin ise tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını belirtir belgeyi ibraz etmeleri gerekmektedir.
3- İhaleye ait şartname ve ekleri mesai saatleri dahilinde Arsin Milli Emlak Şefliğinde görülebilir ve bedelsiz olarak temin edilebilir.
4- Komisyon gerekçesini belirtmek suretiyle İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
5- Postayla yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 37. maddesine uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce, Komisyona ulaşması şarttır.
6- Postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı İdare ve Komisyon herhangi bir sorumluluk kabul etmez.
7- Hazine taşınmazlarının satış işlemlerinde satış bedeli üzerinden; 5 Milyon TL' ye kadar olan kısmı için %1 (yüzde bir), 5 Milyon TL' den 10 Milyon TL' ye kadar olan kısım için % 00.5 (binde beş), 10 Milyon TL' yi aşan kısım için % 00.25 (on binde yirmi beş) işlem bedeli alınacaktır.
 8- Taşınmaz satışlarında peşin ödeme halinde ihale bedeli üzerinden yüzde yirmi indirim uygulanır. (313 Sıra Sayılı Milli Emlak Genel Tebliğinin IX. Özel Ödeme Araçları ve Satış Bedelinin Tahsili başlıklı maddesinin ikinci bendi uyarınca.)
 9- Bu İhaleye ilişkin bilgiler; trabzon.csb.gov.tr adresinden öğrenilebileceği gibi, Türkiye genelindeki ihale bilgileri: www.milliemlak.gov.tr adresinden öğrenilebilir.

                                                                                                  İLAN OLUNUR

#ilangovtr                                                                                                                                               BASIN NO:ILN02016257

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap