SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Üç isim de bayramlaşmadaydı

Üç isim de bayramlaşmadaydı

04 Eylül 2017 Pazartesi - 09:05








AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından kent meydanında düzenlenen bayramlaşma törenine birçok isim katıldı. Törende üç kişi dikkat çekti. 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacakları konuşulan bu üç isim. Bayramlaşma törenine katılanlarla tek bayramlaşarak ‘biz buradayız’ mesajı verir gibiydiler. Törene katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, eski Of Belediye Başkanı Oktay Saral, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, eski Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay Trabzon bayramlaşma töreninde halkla yakından ilgilenerek ve birebir muhatap olarak önümüzdeki dönem için büyükşehir belediye başkanlığı yarışında ‘bizler de varız’ der gibiydiler.

MAÇKA'DA SÜRPRİZ!

AK Parti Maçka İlçe Kongresi öncesinde ilçe başkan adaylığı için süpriz bir isim ortaya çıktı. Demokrat Parti’de iki dönem Maçka İlçe Başkanlığı görevini yürüten, Bakan Süleyman Soylu'nun AK Parti’ye katılması ile birlikte AK Parti saflarına katılan Ali Şahin ilçe  başkanlığı için konuşulmaya başladı. Maçka'da Ali Şahin ile birlikte yeni bir oluşum olacağı da kulislerde konuşuluyor. Bugüne kadar İçişleri Bakanı Soylu'nun hiçbir programını kaçırmayan ve ona destek olmak için her daim yanında olan Şahin'in önümüzdeki günlerde adaylığını açıklayacağı ifade ediliyor.

ONLARI HARCAMAYIN

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından Trabzon meydanında düzenlenen bayramlaşma törenine Trabzon milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaşın yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı. Bayramlaşma töreni esnasında bir vatandaş, Soylu’ya “Sayın bakanım, Trabzon’da bizimle kimse ilgilenmiyor. Bir tek Ahmet Metin Genç var. Genç varsa biz komple buradayız. Lütfen Ahmet Metin Genç'e sahip çık. Biz zaten topumuzla tüfeğimizle AK Parti’ye oy veriyoruz. Bir de İl Başkanımız Haydar Revi’yi çok seviyoruz, onu da harcatmayın” sözleriyle seslendi. Taleplerini yüksek sesle dile getiren vatandaşı polisler tören alanından uzaklaştırdı.


ADRES YANLIŞLIĞI

Dün yaptığımız “Trabzon’a yakışmadı” başlıklı habere Büyükşehir Belediyesinden yanıt geldi. Yapılan açıklamada, haberin doğru olduğu, haberde verilen fotoğrafın her şeyi anlattığı, ancak adresin yanlış olduğu belirtildi. Adresin Büyükşehir değil, Ortahisar Belediyesi olduğu, kurban kesim yerinin organizasyonunun Ortahisar Belediyesine ait olduğu vurgulandı. Demek ki kurban kesim alanın düzenlenmesi, o alanda verilen görüntülerin hepsinden sorumlu Ortahisar Belediyesiymiş. Böylelikle verilen yanlış adresi de düzeltmiş olduk.

DANIŞMANMIŞ!

Uzun yıllardır AK Parti saflarında basın danışmanlığı görevini üstlenmektedir Bahattin Baştürk. Daha önce FETÖ’den gözaltına altına alınan ve bir gece ansızın bırakılan eski milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu’nun danışmanlığını üstlenmiş olan Baştürk şimdi de Milletvekili Adnan Günnar’ın danışmanlık görevinde. Ama sadece sıfatı danışmanlıktır Baştürk’ün! İşinin hakkını verip vermediği de bu yüzden çok tartışılır. Eee haksız da değiller bu tartışmayı açanlar. Baştürk’ten görevi dahilinde bir istekte bulunun, bir haberi teyit etmesini isteyin veya bir röportaj talebini danışmanlığını yaptığı isme iletmesini rica edin, kendisi için açılan tartışmaların ne kadar haklı olduğunu işte o zaman daha net anlarsınız. İnanın olumlu veya olumsuz bir geri dönüşü ile karşılaşmazsınız Baştürk’ün. Anlaşılan o da sıfatını işi için değil de kendisi için kullananlardan.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap