SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > TANITIM BEĞENİ ALDI!

TANITIM BEĞENİ ALDI!

18 Şubat 2018 Pazar - 07:00








Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünde bugün yapılacak olan Trabzon Yarı Maratonu ile Halk Koşusu ve yürüyüşünün renkli geçmesi bekleniyor. Bu yıl yapılacak olan maratonla ilgili Büyükşehir Belediyesi güzel bir tanıtım yaptı. Trabzon’un merkezi ile ilçelerinde nereye bakarsanız bakın bu etkinliğin tanıtımları görüldü. Hatta Trabzon’a komşu olan illerde dahi maraton ve halk koşusunun reklamlarını görmek mümkün oldu. Ama bize göre en etkilisi Trabzon’un yetiştirdiği spor ve siyaset dünyasından isimlerin bu tanıtım filmlerinde görev almasıydı. Trabzon yerel medyasının yanında ulusal basın kanalları bu çalışmaları yayınladı, haber yaptı. Oynayanlar medyatik olunca pazarlaması da otomatikman kendiliğinden oluyor. Trabzon’da böyle bir çalışma ilk kez yapıldı. En önemlisi de bu çalışmanın Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı personeli tarafından yapılmış olması. Yani masrafsız yapılmış olması. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyoruz.

BEŞİKDÜZÜ ESNAFI MUHATAP ARIYOR

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde esnaflık yapan Dursun Kılıç, Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Müdürlüğü tarafından ilçede yürütülen su hattı çalışmasının söz konusu caddedeki esnafı zor durumda bıraktığını söyledi. “Dükkanlarımızın kapılarını açamıyoruz, ürünlerini dükkan dışında sergilemek zorunda olan arkadaşlarımız ise tamamen mağdur” diyen Dursun Kılıç, konuyla ilgili şikayetlerini belirtecek bir muhatap bulamamaktan şikayetçi. Ana yollardaki su hattı çalışması sırasında geçip giden iş makinelerinin saçtığı toz ve yapı malzemelerinin, yoldan hızla geçen araçların da etkisiyle dükkanlarına dolduğunu söyleyen Kılıç, yetkililerin bu alanda iyileştirmeyi sağlayacak çalışmalar yapmasını talep etti. Ayrıca TİSKİ tarafından kazı yapılan alanların uzun süre eski haline döndürülmemesine de sitem eden Kılıç, mağduriyetlerinin giderilmesi talebinde bulunuyor. Elçiye zeval olmaz. Halk için yapıldığı yönünde tanıtımı yapılan çalışmalarda, halkı da dinlemek yerinde olacaktır.

HAYDE KARADENİZ KADINI!

Bizim yazmaktan zül duyduğumuz, ülke gündemini sarsan cinsel istismar vakaları herkesin içine bir taş gibi oturdu. İnsan olan herkes, istismara maruz kalan o küçük masumlar için suçlulardan hesap sorulmasını ya da onlara en ağır cezaların verilmesini ivedilikle bekliyor. Durum böyleyken konuyla ilgili kamuoyu oluşturması beklenen sivil toplum kuruluşlarından, siyasi partilerin kadın kolları temsilcilerinden, kadın derneklerinden ses çıkmaması hayal kırıklığı yaşattı. Trabzon yerelinde özellikle siyasi parti kadın kolları temsilcilerinden, yasaların bu konuda en ağır cezayı vermesi için hareketlilik bekliyoruz. Mevzu, açılışlara gidip kurdele kesmekten, protokol fotoğraflarına girmekten çok daha derin ve kanayan bir yaradır. Hayde Karadeniz kadını, ne bekliyorsun, sesin çıksın!


AKÇAABAT’TA KURTULUŞ COŞKUSU

Akçaabat’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Kutlama kapsamında düzenlenen ve Kastamonu'dan başlayan 635 kilometrelik bisiklet turu ilçede sona erdi. Ellerinde Türk bayrakları bulunan vatandaşlar da bisikletçileri coşkuyla karşıladı. Milli sporcuların da katılımıyla Atatürk Parkı'nda görkemli bir tören de gerçekleştirildi. Törende, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ile Belediye Başkan Vekili Osman Nuri Ekim, Atatürk Anıtı'na çelenk sundular. Burada günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Belediye Başkan Vekili Ekim yaptı. AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar'ın da katıldığı tören, halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından, düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile son buldu. Akçaabat coşkulu ve renkli bir gün geçirmiş oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap