SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Saadet Partisi kongreye hazırlanıyor

Saadet Partisi kongreye hazırlanıyor

08 Kasım 2017 Çarşamba - 09:30








Saadet Partisi Trabzon İl Başkanılğı seçimleri bu pazar günü 19 mayıs kapalı spor salonunda gerçekleşecek. Mevcut İl Başkanı Cevat Kurt il kongresinde tek liste ile yeniden il başkanlığı için delegasyonun önüne çıkıyor. Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt kongrenin kalabalık olması için tüm çalışmaları yaptıklarını ifade ederek Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nu 100 araçlık bir konvoy ile karşılayacaklarını belirtti. Saadet Partisi’nde en çok, partide görev yapmış fakat şuanda Erbakan Vakfında görev almış isimlerin kongreye katılıp katılmayacakları merak ediliyor. Saadet Partisinde bilindiği üzere Erbakan Vakfı ile Parti merkezinin arası gerginlik var. Saadet Partisi eski bölge müfettişi Araklı Eski Belediye Başkanı Ümit Çebi ve Yeşilyalı Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Fidan'ın da kongreye katılıp katılmayacağı merak konusu.

***

YILMAZ'DAN TEŞEKKÜR

Onkoloji hastası Arslan Yılmaz hastanede kendisi ile yakinen ilgilenen ve tedavisini yapan doktor ve hemşirelerin ilgisine teşekkür etti. Yılmaz, Trabzon Ahi Evren Eğitim ve Araştırma Hastenesi Acil Servisi’nde tedavisini yapan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Elif Ergül, hemşireler Dilek İshak, Elif Özbay ile Serap Balcı’ya ayrı ayrı teşekkür etti. Biz de bu personellerin diğer sağlıkçılara örnek olmasını temenni ediyoruz.

***


BAĞLIKAYA GELİYOR

TÜRSAB Başkan adayı Firuz Bağlıkaya Trabzon’a geliyor. Bugün Zorlu Grand Otel’de basın kahvaltısı düzenleyecek olan Bağlıkaya bölgedeki acente yetkilileriyle buluşacak. Başkan adayı Bağlıkaya acente yetkililerine projelerini ve çalışmalarını anlatarak destek isteyecek.

***
HERKES BİR TARAF OLMUŞ

Dün bu köşede çıkan ve eski bir AK Parti yöneticisinin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun 2014 seçimlerindeki adaylık sürecinde yaşananlar ve bugünki durumla ilgili yorumları çok konuşuldu. Konuyla ilgili olarak dün de başka bir eski yönetici aradı ve bu açıklamalara tepki gösterdi. Eski yöneticinin ismini vermeden açıklama yapmasını eleştiren yönetici, “Lütfen benimde ismimi yazmayın. Çünkü söyleyecek olduklarımın muhatabının kim olduğunu bilmiyorum. O yüzden o kişiyle karşı karşıya gelmek istemem. Ama bir iki konunun altını çizmek gerekiyor. Gazetenizde çıkan yazının ilk bölümünde söylenenlerin hepsi doğru. Gümrükçüoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olması için çok mücadele ettik. Sonuçta Gümrükçüoğlu aday oldu sonrasında da Trabzon halkının desteğiyle Başkan seçildi. 4 yıldır da Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürütüyor. Eksikleri yok mu? Tabi ki var. Ama yaptıklarını yaptırdıklarını inkar etmek bizlere yakışmaz” dedi. Aynı eski yönetici açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Şu anda Gümrükçüoğlu’na yönelik aleyhte bir kampanya var. Herkes bir taraf olmuş. Ben bu taraf olma sürecinde kimsenin tarafında değilim. Ama yapılanları da görmezden gelemem. Belediye Meclis üyesi olamayan Gümrükçüoğlu’na yükleniyor, inşaatına ruhsatı geçiremeyen Gümrükçüoğlu’na yükleniyor, Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmayı planlayan Gümrükçüoğlu’na yükleniyor. Sonuç olarak Gümrükçüoğlu’na istediklerini yaptıramayan veya yaptıramayacaklar Gümrükçüoğlu’na yükleniyor. Şimdi ben Boztepe’de bu Başkan’ın yaptırdığı Kur’an Kursu’nu görmeyeyim mi? Meydan Parkı’nın eski hali mezbelelikti. Şimdi çok güzel bir ortam oldu. İskenderpaşa Camisi’nin etrafının ne kadar güzel olduğunu görmeyeyim mi? Yeni alınan onca otobüsü, yürüyüş yolunu görmezden mi geleyim? Yıllardır beton asfalt görmeyen köylere asfaltın gittiğini, betonun döküldüğünü görmemek için gözlerimi mi kapatayım? Zağnos’un, Tabakhane’nin eskisi ile yenisini mukayese etmeyeyim mi? Ayasofya Camisi’nin etrafının açıldığını görmemek mümkün mü? Erdoğdu Yolu’nun iki şerit gidiş geliş olmasının en büyük pay sahibinin Gümrükçüoğlu olduğunu bilmeyen var mı? Forum’un altındaki Olimpiyat Parkı’na gidince köye gitmiş gibi rahatlıyorum. Bunları artırmak mümkün. Bunları bu şehre kazandıran bir Belediye Başkanı eleştirilebilir ama haksızca suçlanamaz. Hele hele isim vermeden karalanamaz. Bana göre Gümrükçüoğlu ilk 5 yılında son derece başarılı olmuştur. İkinci beş yılında da Büyükşehir olmanın zorluklarıyla birlikte hizmetleri tüm il geneline dağıtmaya çalışmıştır” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap