SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Revi ile yola devam

Revi ile yola devam

15 Kasım 2017 Çarşamba - 09:00








Ak Parti’de Trabzon İl Başkanlığı konusunda il yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Karadeniz Bölge Koordinatörü Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, Trabzon Koordinatörü bir önceki dönem Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ile son kez bir araya geldi. İl Başkanı Haydar Revi’nin başkanlık ettiği toplantıda masada tabi ki önümüzdeki dönem yapılacak olan il başkanlığı seçimi ve kongresi, tamamlanmayan ilçe kongreleri vardı. Ak Parti Genel Merkezi, Trabzon için daha önceden bir kaç farklı araştırma yapmıştı. İl yönetim kurulu üyeleri ile tek tek görüşen bölge koordinatörleri il başkanlığı noktasında mevcut İl Başkanı Haydar Revi üzerinde karar kılındı. Ak Parti Genel Merkezi tarafından il başkanlığı konusunda kendisiyle karar kılınmasının ardından, “Yönetim kurulunu yenile. Daha diri bir yönetim yap. Yorulan arkadaşları dinlendir” dedikleri ifade edildi.

***

ALTUNBAŞ'A DEVAM YÖNETİMİNE TAMAM

Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı seçimleri öncesinde Genel Merkez’in kimi işaret edeceği merakla bekleniyordu. AK Parti Genel Merkez’in Trabzon’da yaptığı araştırmalar neticesinde Ortahisar ilçesinde Temel Altunbaş ismiyle devam etme kararı alındı. Ak Parti Genel Merkez tarafından Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş’a alınan karar iletildi. Ak Parti Genel Merkez, Altunbaş’ın yönetiminde çok köklü bir değişim yapmasını istedi. Genel Merkez’in Altunbaş’a “Yönetimini yenile sana güveniyoruz” dediği öğrenildi.

***


CORA AYNI GÖREVDE

Ak Parti’de parti gurup başkan vekilleri, Meclis başkan vekillikleri ile ilgili isimler netleşmişti. Bu isimlerin yanı sıra TBMM Parti gurup yönetimi seçimleri de gerçekleştirildi. Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, TBMM Ak Parti grup yönetim kurulu üyeliğine yeniden seçilerek iki dönem üst üste bu göreve getirilen isimlerden oldu. Salih Cora Trabzon’da halk ile iç içe olan isimlerin başında gelen siyasetçilerden biri. Her boş zamanında Trabzon’a gelerek vatandaşlar ile buluşuyor vatandaşların dertlerini sıkıntılarını yerinde dinliyor. Cora’nın bu çalışkanlığı Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gözünden kaçmamış ki partinin önemli organlarında Cora’ya görevler veriyor.

***

ÜCRETSİZ ÖLÇÜM YAPILACAK

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ‘15 Kasım Dünya KOAH Günü’ etkinlikleri kapsamında 17 Kasım 2017 tarihinde 09.00-16.00 saatleri arasında Trabzon Meydan Parkı mevkiinde ücretsiz karbonmonoksit ölçümü yapılacağı duyuruldu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap