SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 31.07.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 31.07.2019

31 Temmuz 2019 Çarşamba - 14:07




Olaylar ve Yaşananlar | 31.07.2019





BİR TEPKİ DE TOPALOĞLU’NDAN

Rize Fındıklı Belediye Meclisi'nin oy çokluğu ile aldığı kararla Fındıklı Millet Bahçesi’nin ismi 100. Yıl Atatürk Parkı, Fındıklı Millet Kıraathanesi’nin ismi ise Kazım Koyuncu Kültür ve Sanatevi olarak değiştirilmişti. Ancak Fındıklı Kaymakamlığı bu kararı kamu yararı görülmediği gerekçesiyle onaylamamıştı. Kararın onaylanmamasına Rize Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu da tepki gösterdi: “Fındıklı halkının oylarıyla seçilen belediye başkanı ve meclis üyelerinin aldığı karar ilçe halkının iradesini yansıtmaktadır. Bu kararı destekliyoruz. Fındıklı Belediye Başkanı ve meclis üyelerinin yanındayız.”

MİLLETVEKİLİ CORA’DAN ÜSTÜNSALİH’E ZİYARET




AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih’i ziyaret etti. Cora, “Vakıfbank Genel Müdürlüğü görevine getirilen kıymetli hemşehrimiz Sayın Abdi Serdar Üstünsalih Beye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bankacılık sektöründe uzun yıllar görev yapan, işine aşık, konusuna hakim bir bankacıdır. Bilgisi, donanımı, kariyeri ve tecrübesi ile bu görev için liyakatli ve en isabetli karar olmuştur. Kendisi ayrıca bir Trabzon ve Trabzonspor sevdalısıdır. Başarılı olacağına yürekten inanıyorum” dedi.

HAZİRAN ÖDEMELERİ BAŞLADI




ÇAYKUR, haziran ayı yaş çay bedeli ödemelerine başladı. ÇAYKUR Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, haziran ayında alınan 152 bin ton yaş çay karşılığında üreticilere 442 milyon lira ve organik yaş çay farkı olarak 39 milyon lira ödeneceği belirtildi. Paranın, üreticilerin banka hesaplarına aktarılmaya başlandığı ifade edilen açıklamada, ödemelerin 3 gün içinde tamamlanacağı kaydedildi.

CAN HIZ KESMİYOR

Giresun Üniversitesi Rektörlüğüne asaleten atanan Prof. Dr. Yılmaz Can görevine hız kesmeden devam ediyor. Can, üniversitenin çıtasını daha yükseğe çıkarmak ve adından söz edilecek bir üniversite için tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor. Can, asaleten atanmasının ardından Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ile buluştu. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem’in de yer aldığı buluşmada gündeme ilişkin konularda fikir alışverişinde bulunuldu.




GÜMÜŞHANE’YE 5 DOKTOR DAHA

Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde yapılan yeni atamalarla birlikte uzman hekim sayısı 45’e yükselirken, 11'i pratisyen olmak üzere toplam 56 hekimin görev yaptığı hastanede bu rakama klinisyen, biyokimya, patoloji gibi laboratuvar hekimleri de dahil sayının artması ilde memnuniyetle karşılandı. Hastaneye atanan doktorlar ve branşları şöyle: Uzm. Dr. Gökhan Özkoçak - Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Uzm. Dr. Ahmet Taner Uysal - Göz Hastalıkları, Uzm. Dr. Elif Kır – Radyoloji, Uzm. Dr. Ertuğ Berberoğlu - Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Uzm. Dr. Elif Neziroğlu - Anesteziyoloji ve Reanimasyon.




ENGİNYURT: MUHALİF TİPLER

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, fındık fiyatını eleştirenlere yakıştırmada bulundu. Enginyurt, “Hayatı muhalefet olup da, yapılan iyi şeyleri görmezden gelerek, hala mızmız eden muhalif tiplere diyecek söz bulamıyorum. Çoğu şizofren vaka olanlar, artık gelenek hale getirmişler, çarşı her şeye karşı modundalar. Onları önce Allah'a, sonra millete havale ediyorum. Ha! Fiyat öncesi tek kelime konuşmayıp, şimdilerde zafer kazanmış edasıyla bol ve boş konuşanları da takdire bırakıyorum” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap