SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 30.04.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 30.04.2019

30 Nisan 2019 Salı - 09:33




Olaylar ve Yaşananlar | 30.04.2019





GÜLER’İN İKİNCİ ADAMI

Ordu Büyükşehir belediye Başkanlığına seçilen eski bakan Hilmi Güler ikinci adamını belirledi.

İkinci adam pozisyonunda olan Genel Sekreterlik görevine DSİ eski Ordu Şube Müdürü zCoşkun Alp’in getirileceği söyleniyor. Alp’in hafta içerisinde göreve başlayacağı belirtilirken, bu görevi vekaleten yürüten Suat Olugun’un ise görevden alındığı öğrenildi. Bu arada Genel sekreterlik için Ordu Orman ve Çevre İl Müdürü Selahattin Aydın’ın adının geçtiği ifade ediliyor.




ARAKLILAR GÖREVDE

Sakarya’nın Kaynarca ilçe belediye başkanlığına kazanan Murat Kefil başkan yardımcılarına Sakarya Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Müdür yardımcılarından Araklı Çankaya Mahallesinden Mustafa Özer'i ve Kaynarca Belediye meclis üyelerinden Araklı Kayaiçi Mahallesinden Ali Akgünoğlu'nu atadı.




KARADENİZ BAŞKAN

Şalpazarı Dernekler Federasyonu (ŞALFED)’in 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı yıpıldı. Burhaniye Gençlik Merkezi’nde yapıldı. Kongrede yapılan seçimlerde Şalpazarı Dernekler Federasyonu Başkanlığına Ömer Karadeniz seçildi. ŞALFED’in yeni Başkanı Ömer Karadeniz’e görevinde başarılar diliyoruz.

TERZİ’NİN DAYI ACISI




Gazetemizin Rize temsilcisi Hüseyin Terzi dayısı Mustafa Rizeli’yi kaybetmenin hüznünü ve acısını yaşıyor. Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Mustafa Rizeli dün Arsin’de toprağa verildi. Rizeli ailesine başsağlığı merhum Mustafa Rizeli’ye Allah’tan rahmet diliyoruz.

GÖRÜR VE YAÇUVA’DAN TEŞEKKÜR




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerde en çok oyu alan beledeyi başkanlarını ödüllendirdi. Bayburt’un Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer’de, Erdoğan’ın elinden ödülünü aldı. Gürer, “31 Mart 2019 tarihinde yapmış olduğumuz Mahalli İdareler Seçimlerinde rekor bir oy ile Türkiye ikincisi olmamız sebebiyle Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi tarafından günün sürprizi olarak AK Parti Belediye Başkanlarımızın huzurunda bu güzel hediyeyle onurlandırılmış bulunmaktayım. Bu gururu bana yaşatan kıymetli hemşehrilerime ve teşkilatımıza saygılarımı arz ediyorum" dedi. 

Ordu’nun Kumru ilçe belediye başkanlığını kazanan Yusuf Yalçuva’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ödül alan bir başka isim oldu. Yalçuva aldığı yüzde 76 oyla Türkiye üçüncüsü oldu. Yalçuva kendisine gösterilen ilgiye ve seçimlerde üçüncü olmasına vesile olan Kumru halkına ve cumhurbaşkanına teşekkür etti.

KOCATEPE: CENTİLMENİM




Artvin belediye Başkanı Demirhan Elçin’in belediyenin borçlarını açıkladı ve pankartla belediye binasına astı. Elçin’in bu girişimine eski başkan Mehmet Kocatepe, “Ben centilmen bir insanım” diyerek başladığı açıklamasında Elçin’in borçları abartarak, gelirleri azaltarak aktardığına dikkat çekti.

Kocatepe, “Şunu net olarak söyleyeyim ki Artvin Belediyesi’ne asılan borçlarla ilgili rakamların tamamı doğrudur ancak eksiktir. O afişlerde ve Başkanımızın açıklamalarında ne bizim 5 yıl boyunca yaptığımız hizmetler ve ilimize kazandırdığımız yatırımlar yer almıştır ne de bıraktığımız gelir kalemleri açıklanmıştır. Bunları da yapsalardı sanıyorum daha şeffaf olacaklardı” dedi
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap