SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 30.03.2024

Olaylar ve Yaşananlar | 30.03.2024

30 Mart 2024 Cumartesi - 08:42




Olaylar ve Yaşananlar | 30.03.2024





KAYA: PARTİ ROZETİNİ ÇIKARDIK

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya yarın yapılacak yerel seçimler öncesi önemli mesajlar verdi. Parti rozetlerini çıkardıklarını, hizmet siyaseti yapacaklarını dile getiren Kaya, “Biz siyaset yapmak için değil, bu kadim kente, Ortahisar’ımıza; hangi partiden, hangi düşünceden olursa olsun her bir vatandaşımıza hizmet etme sevdasıyla yola çıktık. Aylardır sahadayız, kentimizi karış karış geziyoruz… Gördüğümüz manzara şu; biz bu seçimleri rahatlıkla kazanacağız. Her gittiğimiz yerde insanlarımızın büyük bir sevgi ve ilgisiyle karşılaşıyoruz. Bu sevgiye ve güvene layık olabilmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimizle gönüllerde yer yapacağız, milletimizin hayır duasını alacağız. Bundan kıymetli hiçbir şey yok. Vatandaşımızın derdini ilk ağızdan dinleyeceğiz. Kapısı açık, gönlü açık, ulaşılabilir bir belediye başkanı ve yöneticileri olarak kimin bir derdi varsa o derdi çözme gayreti içinde olacağız” dedi.  

AYDIN MAHALLELERİ ARŞINLADI

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın mahalle ziyaretleri gerçekleştirip hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Aydın, Üniversite Mahallesi, Toklu Mahallesi ve Çamoba Mahallesi ziyaretlerinde de büyük ilgi gördü. Aydın, 31 Mart zaferinin ardından Ortahisar Belediyesi’nde hizmet belediyeciliğinin hız kesmemesi için görev başında olacağını belirtti. Aydın, “31 Mart’ta Büyükşehir ve Ortahisar olarak sandıktan güçlü bir şekilde çıktığımızda Ankara’da bakanlıklar nezdinde yatırımlara kapı açacak çalışmalarımızı daha rahat sürdürürüz. Bu gücü halkımızın desteği ile alacağımıza inanıyorum. Bu vesile ile gerçekleştirilen hizmet seferberliğinin sekteye uğramaması adına tüm Trabzon’dan oy istiyorum” dedi.

TOPALOĞLU’NUN O PROJESİNE DESTEK

CHP Rize Belediye Başkan Adayı Necati Topaloğlu, Riport Rize Limanı İşletmecisi Asım Çillioğlu'nu ziyaret etti.  Topaloğlu, deniz yolu taşımacılığı projesi ile ilgili Çillioğlu ile istişarede bulundu. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Topaloğlu “Sahil Kentimiz Rize’de deniz ulaşımı ile ilgili en ufak bir yatırım yok. Kurulacak Rize Limanı ile Gürcistan Poti Limanı arasında yük ve yolcu taşıma amaçlı deniz hattı hem turistik açıdan verimi arttıracak hem de Sarp Gümrük kapısına binen yük taşımacılık yoğunluğunu hafifletecek. Kurulacak bu hatlar sayesinde tek seferde binlerce kişinin seyahat ettiği kruvaziyer gemileri için Rize bir liman olacak. Bu vesileyle Rize esnafına destek olunmuş olacak. Mavi turlar düzenlenerek vatandaşlarımıza hizmet edecek. Ayrıca kurulacak bu hat üretim yapan firmalar için Orta Asya pazarına ulaşımı kolaylaştıracağından Rize’ye yeni yatırımların ve üretim tesislerinin kurulması sağlanacak. İstihdam artacak, ekonomi canlanacak” dedi. Çillioğlu, Topaloğlu’nun projesine destek verdi.

KILIÇ İDDİALI KONUŞTU

Ordu’da İYİ Parti Ulubey Belediye Başkan Adayı Abdullah Kılıç, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine 1 gün kala iddialı konuştu. Kılıç, “Daha önce çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağımı söylemiştim. İlçemizin merkezi dahil olmak kaydıyla 41 mahallemizde ikamet eden seçmenlerimize ulaşmaya çalıştım. Seçmenlerimizin bizlere olan teveccühleri bizleri daha da umutlandırdı. Bu süreçte mahallelerimizin özellikle yol ve su konusunda hizmet alamadığını gördük. Vatandaşlarımızın teveccühleriyle bu seçimi kazanıp, onların hakettikleri iyi şartlarda yaşamaları adına elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı defalarca söyledim, buradan bir kez daha söylüyorum, göreve geldiğimiz taktirde Ulubey halkı hizmet anlamında diğer ilçelerle yarışır hale gelecek. Tüm engelleme ve iftiralara rağmen ipi göğüsleyeceğiz” dedi.

GENÇ’TEN SANDIK ÇAĞRISI

Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Gökmen Genç, Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla seçmenlere oy kullanmaları yönünde çağrıda bulundu. Genç, “Seçimler, demokrasinin en önemli unsurlarından biridir. Bu nedenle, tüm vatandaşlarımızı 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde oy kullanmaya davet ediyorum. Seçimlerimizi, birlik ve beraberlik içerisinde, huzurlu bir şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum. 31 Mart seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap