SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 29.07.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 29.07.2020

29 Temmuz 2020 Çarşamba - 09:17




Olaylar ve Yaşananlar | 29.07.2020





TAŞKIN CHP’NİN PARTİ MECLİSİ’NDE

Cumhuriyet Halk Partisi’nin olağan kurultayında Rize’nin Pazar ilçesindenProf. Dr. Yüksel Taşkın bilim, kültür, sanat biriminden CHP’nin Parti Meclisi’ne seçildi. Taşkın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 80 kişilik listesinde yer almıştı. Taşkın en son Marmara Üniversitesi Siyasi Tarih Anabilim Dalı Başkanlığı görevinde iken KHK kararı ile ihraçedilen 330 akademisyen arasında yer aldı. 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde CHP İstanbul 1.bölge milletvekili aday olan Taşkın ilk kez CHP Parti Meclisi’ne girdi.

KARACA GÖREVİNE BAŞLADI

Erzincan’ın Tercan ilçesinden Trabzon’un Araklı ilçesine atanan Kaymakam Kürşad Karaca, görevine başladı. Araklı’da hem vatandaşlar hem de bazı sivil toplum kuruluş temsilcileri Karaca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi. Karaca da ziyaretlerinden ötürü vatandaşlara ve sivil toplum kuruluş temsilcilerine teşekkürlerini ileterek ilçeye hizmet etme gayretinde olacaklarını ifade etti.

YAZICI: GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Artvin Kurucu İl Başkanlığına atanan Hilmi Yazıcı açıklamalarda bulundu. Yazıcı, “Başta Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan olmak üzere bizi bu göreve layık gören, destek ve katkılarını esirgemeyen tüm Artvinli hemşehrilerime saygılarımı arz etmek isterim. En kısa sürede ülkemizin, milletimizin ve Artvinlilerin hizmetine gece gündüz demeden koşacak ehil, liyakatli il ve ilçe teşkilatlarını oluşturmak için çalışmalara başlanacaktır. İl ve ilçe teşkilatlarında aktif görev almak veya gönüllü olmak için bizimle irtibata geçiniz. Bu duygu ve düşünceler ile Artvin Kurucu İl Başkanlığı görevinin ülkemiz, Artvin ve Artvinliler için hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

BALTA’DAN TEŞEKKÜR

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, fındık fiyatı ile ilgili açıklama yaptı. Balta, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından fındık fiyatları açıklandı. Giresun kalite fındık 17 liradan 22,5 liraya, Levant kalite fındık 16,5 liradan 22 liraya, toplamda desteklerle birlikte fındık fiyatı 25 TL'nin üzerine çıktı. Sezondan önce açıklanan fiyatlar fındık üreticimizi son derece mutlu etmiştir. Her zaman milletinin yanında olan, bu mutluluğu üreticimize ve bizlere yaşatan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak'a, Tarım Bakanımız Bekir Pakdemirli'ye, emek veren bütün milletvekili arkadaşlarıma teşekkür ediyor; şimdiden, sizlerin, milletvekillerimizin, milletimizin ve bütün İslam âleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, yüce Meclisi saygıyla selamlıyorum” dedi.

ALTINTEPE STK İLE BULUŞTU

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ilçedeki sivil toplum kuruluşlarına kahvaltı verdi. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ile AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Erkan Tamer ve AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Karabacak’ın da hazır bulunduğu toplantıya Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran, Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi Başkanı Eyüp Gedikli ve Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Hotaman katıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap