SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 28.12.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 28.12.2020

28 Aralık 2020 Pazartesi - 08:12




Olaylar ve Yaşananlar | 28.12.2020





HAYIRLI OLSUN

AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, “Çiftçilerimize ve Üreticilerimize Müjde! 889 Milyon 114 Bin TL’lik destek ödemeleri Başladı. Kıymetli üreticilerimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum” dileğinde bulundu. Balta, “30 Aralık 2010'da ilk uçuşunu gerçekleştiren sınıfında dünyanın en iyisi: Milli "İHA ANKA" sahadaki başarısını taçlandırdı! Anka'nın ilk uçuşunun 10'uncu yılında Anka-S platformunu Tunus'a satarak ilk ihracat başarısını da yakaladı” ifadelerini kullandı.

AĞIROĞLU’NUN SÖZLER

İYİ Parti İstanbul Milletvekili, Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, “2021 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu TBMM'den geçti. Bu sene 179 milyar TL, 18 yıl toplamında da 500 milyar Dolar faiz gideri ile. Keşke tek kuruş dahi faiz ödemek mecburiyetinde kalmadığımız ve yoksulluğun bu denli kurumsallaşmadığı bir bütçeyi milletimize sunabilseydiniz.

Bu güzel ülkemiz, Türkiye; milletimizin çocuklarıyla birlikte mutlu, müreffeh, başı dik, huzur ve sükûn içerisinde yaşayacağı bir ev olsun hayali için ve Türk Yurdu şen olsun diye mücadeleye devam ediyoruz. Bu ev hepimizin!” dedi.

BU SESE KULAK VER

İYİ Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi ve İYİ Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Örs, “İYİ Parti Hayrat İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. İlçe Başkanı seçilen Sayın Harun Çakıroğlu ve yönetim kurulunu tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim.
3249 nitelik kodlu Bilgisayar Programcılığı mezunları, 2021 yılında en az bin atama bekliyor. Bu sese kulak verilmeli!” dedi.

REVİ’DEN TEMENNİ

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Yomra ve Tonya ilçe yönetim kurulu toplantılarımızı video konferans yöntemiyle gerçekleştirdik. Her iki ilçemizdeki çalışmalar hakkında ilçe başkanlarımızdan ve yönetim kurulu üyelerimizden bilgi aldık. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

AYDIN’IN DİLEĞİ

AK Parti Genel Merkezinde, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin başkanlığında gerçekleşen toplantıya katılan Giresun Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kadir 27 Aydın; “İnsanımızın gönlüne dokunmak ve kalbine girmek adına yürüttüğümüz “Gönül Belediyeciliği” anlayışının gayretiyle, vatandaşlarımızın daha güzel şehirlerde yaşaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak yürüttüğümüz çalışmaların istişaresini gerçekleştirirken, önümüzdeki süreçte icra edeceğimiz faaliyetleri planladık. Bu vesileyle toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” diye ifade etti.

SONEL’DEN ZİYARET

Ordu Valisi Tuncay Sonel Dışişleri Bakan Yardımcısı hemşerimiz Yavuz Selim Kıran’ı ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Kıran ziyarete ilişkin yaptığı paylaşımda, “Ülkemizin yetiştirdiği kıymetli devlet adamlarından Ordu Valimiz Tuncay Sonel’e nazik ziyareti için teşekkür ederim.” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap