SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar |28.11.2020

Olaylar ve Yaşananlar |28.11.2020

28 Kasım 2020 Cumartesi - 09:35




Olaylar ve Yaşananlar |28.11.2020





MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, “Zamlar, garip gureba, işsiz gençler, siftahsız esnaf tartışılmıyor! TV'lerde İYİ Parti'ye dönük iftiralar tartışılıyor. Liderimiz Meral Akşener son noktayı koydu: ‘Bu konuyu kapatıyorum. Bu konuda hiçbir soruya hiçbir arkadaşımız cevap vermeyecek! Ben de cevap vermeyeceğim” dedi. Aydın, “Kars Dernekler Federasyonu temsilcileri ile İYİParti Genel Merkezimizde bir araya geldik; hasbihal ettik. Vatansever insanların diyarı serhat ilimiz Kars'a ve her biri ülkemizin ayrılmaz bir parçası olan 81 ilimize selam ve muhabbetlerimizi gönderiyoruz. Millet bizi çağırıyor” ifadelerini kullandı.

DEMİR, POZİTİF OLDUĞUNU AÇIKLADI

Doğru Parti Rize İl Başkanı Eyüp Demir, eşi Ayşe Demir’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) belirtileri görülmesi üzerine eşi ile birlikte Kovid-19 testi yaptırdı. İl Başkanı Demir’in eşinin testi pozitif çıkarken kendisinin testi ise negatif çıktı. Demir, belirtiler üzerine yeniden test yaptırdı. İkinci testi pozitif çıkan Demir, eşi ile birlikte evde karantinaya girdi. Demir, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Zaten ben her zaman pozitif olmuşumdur. 14 gün boyunca evde karantinada olacağım. Sağlık durumum gayet iyi, merak etmeyin" dedi.

MİLLETVEKİLİ AVCI’DAN TAZİYE MESAJI

AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in annesi Müyesser Metin’in vefat etmesi üzerine taziye mesajı yayımladı. Başkan Metin ve kederli ailesine başsağlığı dileklerini ileten Avcı, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Annesi vefat eden Rize belediye başkanımız Sayın Rahmi Metin’e ve ailesine başsağlığı dileklerimi bildiriyorum. Ahirete irtihal eden Müyesser Metin teyzemize Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum.”

ZORLUOĞLU’NUN ACI GÜNÜ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, halası Hatice Zorlu’yu kaybetti. Hatice Zorlu dün Çaykara ilçesi Merkez Hurmalık Camii’nde cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi. Zorluoğlu ve Zorlu ailelerine başsağlığı, Hatice Zorlu’ya Allah’tan rahmet diliyoruz.

USTA VE AKSOY’A BAŞSAĞLIĞI

Trabzon’da salgın vakaları giderek artıyor. Mücadele konusunda bütün illerimizde olduğu gibi Trabzon’da da sağlık çalışanlarımız yoğun mücadele veriyor. Sağlık İl Müdürü Hakan Usta ve bütün sağlık dünyası vatandaşlarımızın sadece pandemi ile değil tüm sağlık sorunları ile mücadelede verdikleri uğraş takdire şayan. Bütün imkanları seferber eden sağlık çalışanlarımızın içinde bulundukları bu zor günlerde onlara destek olmak hepimizin görevi. Sağlık İl Müdürü Hakan Usta kayınpederi olan, Dr. Hamit Zafer Aksoy’un babası Seyfettin Aksoy’u kaybetmelerine rağmen acılarını yüreklerine gömerek hizmetlerin aksamaması adına görevlerine devam ediyorlar. Usta ve Aksoy’a başsağlığı diliyoruz.

EROL’UN TEMENNİSİ

CHP Bayburt Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Zübeyde Erol, parti binasında yaptığı açıklamada, eşit, özgür ve demokratik bir geleceğin kadınların ellerinde yükseleceğini belirterek, "El ele verip, önce eril zihniyeti, sonra dünyayı değiştireceğiz. Cesaret biziz. Azim biziz. Emek biziz" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap