SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 27.12.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 27.12.2020

27 Aralık 2020 Pazar - 08:42




Olaylar ve Yaşananlar | 27.12.2020





AYDIN’DAN İKTİDARA ÇAĞRI

İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, iktidara çağrıda bulunarak Bilgisayar Programcılığı mezunlarının atamasının yapılması gerektiğini söyledi. Aydın, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: “Kamu hizmetlerinin daha hızlı, etkin ve verimli bir şekilde sürdürülebilmesi için 3249 nitelik kodlu Bilgisayar Programcılığı mezunları, 2021 yılında en az bin atama bekliyor. İktidar bu sese kulak vermeli! Gençlere müjde vermeli” dedi.

GÜLER: YENİ İMAR PLANI HAZIRLIYORUZ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, belediyenin çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Güler, “Güzel bir imar planı hazırlıyoruz. Adalet ne ise gerekeni yapıyoruz. Sadece işin yasal boyutu değil, hak ve hukuk üzerinde duruyoruz. Halkımız emin olsun ki adalet neyi gerektiriyorsa, biz de onları yapacağız. Ayrıca işin bir de vicdani boyutu var. Bununla ilgili de hassasiyetimiz var. Kimsenin hakkı zayi olmayacak. Sahillerimiz halkımızın hakkı. Bunun için buralardan herkesin eşit olarak yararlanması lazım. Burada herhangi bir grubu korumamız söz konusu olamaz. Her şey açık ve şeffaf bir şekilde yürütülüyor” dedi.

CHP’Lİ BEKTAŞ’TAN BELEDİYEYE ELEŞTİRİ

CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, şehrin bazı yörelerinde yaşanan su kesintisi nedeniyle Giresun Belediyesini eleştirdi. Bektaş açıklamasında “Belediye web sitesinde ve yerel medyada da mayıs ayı başında açıklama yapılarak gelecek yıllarla ilgili su sıkıntısı yaşanmaması için tedbirlerin şimdiden alındığı açıklanmıştı. Ne yazık ki geçen sürede değişen birşey olmamış ki kesintiler dinmek bilmedi. Özellikle Covid-19 virüsüne karşı temizliğin büyük önem taşıdığı bu dönemde belediye yetkililerini susuzlukla boğuşan vatandaşın bu mağduriyetine çözüm bulmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ DEVA

Partisi Artvin Merkez İlçe 1. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Tek liste ile girilen seçimde Yasin Yılmaz güven tazeledi. Yılmaz’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Özcan Paçacıoğulları, Kadircan Parlak, Oğuzhan Taşkın, Serkan Yığıt, Temel Okur, Erol Yıldırım, Aşkın Ergül, Kadriye Yıldırım, Sabri Çelik, Selda Yılmaz seçildi. Yedek üyeliklere Fahri Özdemir, Tarık Dede, Emine Coşkun, Harun Yıldız, Hüseyin Akyıldız. Öte yandan il kongresinin de 28 Aralık Pazartesi günü yapılacağı ifade edildi.

ORDU’YA ÇEVRE YOLU MÜJDESİ

Ordu Çevre Yolu’ndan güzel haberler geliyor. Kayabaşı’ndaki kamulaştırma sorunu büyük oranda çözüldü. Terzili Tüneli önümüzdeki marta, Melet Irmağını geçecek olan yaklaşık 2 bin metre uzunluğundaki viyadük ise 2021 sonunda tamamlanacak.  Böylece Ordu trafiği yeni otogar ile birlikte büyük ölçüde rahatlayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap