SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 27.11.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 27.11.2020

27 Kasım 2020 Cuma - 07:45




Olaylar ve Yaşananlar | 27.11.2020





VALİ SONEL DUYGULANDIRDI

Ordu Valisi Tuncay Sonel görev yaptığı illerde altına imza attığı icraatlarla o yöreye önemli katkılar sunan birİsi olarak gönüllerde yer bırakıyor. Öğretmenleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Vali Sonel’in 21 öğretmeni arayarak doğum günlerini kutlaması duygu seli yarattı. Sadece iyi günde değil, kötü günde de her kesimle birlikte olan Sonel, “Geleceğimizi şekillendiren öğretmenlerimiz, bizim için çok kıymetlidir. Bizlerin üzerinde unutulmaz emekleri ve fedakarlıkları vardır. Onlar bizim baş tacımızdır. Öğretmenlerimize ne yapsak azdır. 24 Kasım doğumlu öğretmenlerimize küçük bir jest yapıp, onları böyle anlamlı bir günde mutlu etmek istedik. Onların mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur” dedi.

ÇAKIR’IN TEPKİSİ




CHP Gümüşhane İl Kadın Kolları Başkanı Belgin Çakır, “Kadına yönelik şiddet politiktir diye haykırmayı sürdüreceğiz. Hayatı kurduğumuz her alanda sözümüzü çoğaltacağız. Siyaset yapmaktan da emeğimizin hakkını savunmaktan da vazgeçmeyeceğiz. Eşit, özgür ve demokratik bir gelecek; biz kadınların ellerinde yükselecek. Yaşamın her köşesini sevgiyle, barışla, kardeşlikle, güvenli bir gelecekle donatacağız” diye konuştu.

GİRESUN DEVA’DA KONGRE




DEVA Partisi Giresun İl Başkanlığı kongreye hazırlanıyor. 5 Aralık Cumartesi günü yapılacak kongreye Genel Başkan Ali Babacan’ın da katılacağı belirtildi. Babacan’ın Fiskobirlik, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ve Giresun Ticaret Borsası'nı ziyaret ettikten sonra il binasının açılışını yaparak esnaflarla da buluşarak sorunlarını dinleyecek. Cumhuriyet Parkı'nda saat 15.00’te düzenleyeceği Giresun il kongresine katılacak olan Babacan'ın önemli mesajlar vereceği öğrenildi. Kongrede, 24 Temmuz 2020 tarihinde DEVA Partisi'nin Giresun Kurucu İl Başkanı olarak atanan Özgür Okusal ve yönetiminin güven tazeleyeceği bildirildi.

TURUNCU ÇİZGİ

Artvin’de AK Parti düzenlediği yürüyüşle kadına şiddeti kınadı. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülser Güray, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın ‘Kadınlara karşı ayrımcılık, ırkçılıktan beterdir’ anlayışıyla gösterdiği özveriyi, kadına yönelik şiddetin ortadan kalkması için hep birlikte göstermemiz bu mücadelemizde bize başarıyı getirecek en önemli unsur olacaktır. Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü’nde, kadına yönelik her türlü şiddete turuncu çizgimizi çekiyoruz. Aynı hassasiyetle, tüm toplumu da turuncu çizgilerini çekmeye davet ediyoruz. Sağlıklı bir toplum ve gelecek nesiller için kadına yönelik şiddete karşı hep birlikte turuncu çizgimizi çekelim” ifadelerine yer yer verdi.




BEKTAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Trabzon İl Başkanı Ayşe Nil Bektaş, “Kadınların kıyafetinden kaç çocuk doğuracağına, nafaka hakkından İstanbul Sözleşmesi’ne kadar uzanan ellere, gereken cevabı her gün büyüttüğümüz örgütlü mücadelemizle veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. ‘Kadına yönelik şiddet politiktir’ diye haykırmayı sürdüreceğiz” dedi.




EROL’UN TEMENNİSİ

CHP Bayburt Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Zübeyde Erol, parti binasında yaptığı açıklamada, eşit, özgür ve demokratik bir geleceğin kadınların ellerinde yükseleceğini belirterek, "El ele verip, önce eril zihniyeti, sonra dünyayı değiştireceğiz. Cesaret biziz. Azim biziz. Emek biziz" dedi. 

USTA VE AKSOY’A BAŞSAĞLIĞI




Trabzon’da salgın vakaları giderek artıyor. Mücadele konusunda bütün illerimizde olduğu gibi sağlık çalışanlarımız yoğun mücadele veriyor. Sağlık İl Müdürü Hakan Usta ve bütün sağlık dünyası vatandaşlarımızın sadece pandemi ile değil bütün sağlık sorunları ile mücadelede verdikleri uğraş alkışlanacak kadar büyük. Bütün imkanları seferber eden sağlık çalışanlarımızın içinde bulundukları bu zor günlerde onlara destek olmak hepimizin görevi. Sağlık İl Müdürü Hakan Usta, kayınpederi Dr. Hamit Zafer Aksoy’un babası Seyfettin Aksoy’u kaybetmelerine rağmen acılarını yüreklerine gömerek hizmetlerin aksamaması için görevlerine devam ediyorlar. Usta ve Aksoy’a başsağlığı diliyoruz.


 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap