SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 27.08.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 27.08.2021

27 Ağustos 2021 Cuma - 09:00




Olaylar ve Yaşananlar | 27.08.2021





METİN’DEN ERSOY’A ZİYARET

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Ankara ziyaretinde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u ziyaret ederek Rize’de devam eden ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundu. Başkan Metin ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “Belediye Başkanımız Rahmi Metin, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u makamında ziyaret etti. Bakan Ersoy ve Başkan Metin, ilimizde Kültür, Turizm alanında yapılabilecek yatırımlar ve çalışmalarla ilgili istişarede bulundular” ifadelerini kullandı. Bakan Ersoy’da ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirdi.

ZERDECİ: BİZ BU MİLLETİN RUH KÖKÜYÜZ

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Malazgirt Zaferi'nin 950. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Zerdeci açıklamasında “1071'de Malazgirt Zaferi'ni hazırlayan, milletimize Anadolu'nun kapılarını açan inanç ve ruh ile ilk üyesini kaydetmek üzere Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı Malazgirt'e götüren inanç ve ruh birdir. Biz bu milletin ruh köküyüz. Malazgirt Zaferi'nin 950. yıldönümü kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

3 BAŞKAN ATANDI

AK Parti'de boş bulunan 3 beldeye belde başkanlığı atamaları yapıldı. Giresun AK Parti Çavuşlu Belde Başkanlığına Tahsin Çetinkaya, AK Parti Kovanlık Belde Başkanlığına Yaşar Bulut,  AK Parti Aydındere Belde Başkanlığına Barış Aydoğdu atanarak, yetki belgelerini İl Başkanı Kenan Tatlı'nın elinden aldılar.

İÇEN ANKARA’YA GİTTİ

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığını 6 yıldır sürdüren Prof. Dr. Canan Çelik İçen’in Ankara Şehir Hastanesine atanması üzerine Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinde Prof. Dr. Ağar Tıp Fakültesi Dekanlığına atandı.
Giresun Üniversitesinde 6 yılı dekanlık olmak üzere 7 yıldır görev yapan Prof. Dr. Canan Çelik İçen, Ankara Şehir Hastanesine atandı. Tıp Fakültesi Dekanlığına ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinde Nörofizyoloji Uzmanı Prof. Dr. Erdal Ağar atandı.

BAŞAR’A BAŞARILAR

İletişim Dairesi Başkanı Fahrettin Altun’a yeni yardımcı atandı. Resmi Gazete’de yayımlanan kararla İletişim Başkanlığı başkan yardımcılığına Evren Başar atandı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararıyla, İletişim Başkanlığında açık bulunan başkan yardımcılığına Evren Başar atandı. Atamanın 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince yapıldığı belirtildi. Başar’a görevinde başarılar diliyoruz.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap