SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 27.06.2022

Olaylar ve Yaşananlar | 27.06.2022

27 Haziran 2022 Pazartesi - 08:17




Olaylar ve Yaşananlar | 27.06.2022





HACISALİHOĞLU VE EREN’İN ANKARA ÇIKARMASI

Türk iş dünyasının çatı kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 70’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle 81 ilden gelen iş dünyası temsilcileri Ankara’da buluştu. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un da katılımıyla yapılan toplantıda Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO)  Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve TTSO’nun TOBB delegeleri de yer aldı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, camia olarak 70 yılda büyük bir yol kat ettiklerini anlattı. Yönetim Kurulu olarak 70’inci kuruluş yıl dönümünü taçlandırmak adına 70’inci Yıl Hatıra Ormanı oluşturma kararı aldıklarını açıklayan Hisarcıklıoğlu, “Tam 70 bin fidan dikeceğiz. Camiamıza yakışan bu ormanı, ülkemize kazandıracağız. Böylece hem çevreye ve doğaya katkı verecek hem de gelecek nesillere kalıcı bir miras bırakmış olacağız” dedi.

OYMAN’IN SORULARI CEVAP BULACAK MI?

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin kentte yaptığı projelerle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden art arda sorular sordu. “Terminal inşaatının proje bedeli günümüz şartlarında kaç milyona mal olmuştur, bitiminde tahmini kaç milyona mal olacaktır? Buna bağlantılı olarak Kahramanmaraş Caddesi’nin ihalesini, davet usulüyle terminal ihalesini yapan şirkete direkt olarak verilmesinin sebebi nedir? Şehirde birçoğu israf niteliğinde yenilenen aydınlatma direkleri kimden alınmıştır? Toplam maliyeti nedir? Kadınlar Pazarı inşaatı tarihi rıhtıma çok yakındır, korunacağı söylenen rıhtım için sergi anlamında nasıl bir şey planlanmaktadır?” diyerek sorularına cevap arayan Oyman’a cevap gelecek mi? Bekleyip görelim.

TEŞKİLATLANMALAR DEVAM EDİYOR

Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, Araklı 1’inci Olağan İlçe Kongresi’ni gerçekleştirdiklerini ifade ederek, teşkilatlanmaya devam ettiklerini söyledi. Velioğlu, “Gelecek Partisi Araklı ilçemizin 1’inci Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdik. İlçe Başkanımız Ömer Çebi’ye ve değerli yöneticilerine başarılar diliyorum. Araklımıza ve tüm gelecek ailemize hayırlı olsun” dedi.

ZORLU’NUN FARKI NE?

Biraz da Ortahisar Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu’dan bahsedelim. Meclis üyesi seçildiği günden bu yana sergilediği muhalefet anlayışı kısa sürede kamuoyunun dikkatini çekti. Bilgi, birikimi ve iş hayatındaki tecrübesiyle Ortahisar Belediye Meclisi’ne damga vurdu. Her yapılan projede bir fikri, açık gördüğü her noktada eleştirisi oldu… Bugüne kadar hiç kimsenin ona ‘haksız eleştiri yapıyorsun, yanlış bilgi veriyorsun’ dediğini görmedik. Bu da onu farklı kıldı… Tebrik ediyoruz. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap