SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 27.06.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 27.06.2019

27 Haziran 2019 Perşembe - 09:56




Olaylar ve Yaşananlar | 27.06.2019





BAŞARIYA GÖSTERİLEN KAPI!

Trabzon’da yaşananları halk yakından takip ediyor. Eğitim dünyasındaki gelişmeleri de mercek altına alan vatandaşlar bakın neler anlatıyor: “Başarılı oldun mu yaşama şansın yok! Milli Eğitim'de başarı çıtası yükseldikçe başarılı olanlar budanır sözü hayata geçiriliyor. Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş önderliğinde başarılara yelken açan Trabzon sahipsiz kalıyor. Başarılı olan bir eğitim kadrosunu dağıtmak alışkanlık oldu. Trabzon Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zekeriya Taşhan görevden alınıyor, yerine AK Parti İstanbul il başkanının yakını getiriliyor. Buna kim izin veriyor? İstanbul seçiminin kaybedilmesinde rolü olan bir ismin yakını Trabzon’a eğitimci olarak atanıyor, buna da iktidar partisinin etkili ve yetkili isimleri itiraz etmiyor. Bir ilin bürokratlarının değişiminde, o ilde iktidar partisinin önderliğini yapanların fikri alınır, onay verilirse değişirdi, şimdi ise işler tepeden hallediliyor herhalde!”

VATANDAŞ ALT GEÇİT İSTİYOR




Rize’de vatandaşlar, sahile gitmek için çoğu zaman zorluk yaşıyor. Şehir halkı, sahil yolunda üst geçit sayısının yetersiz olduğuna dikkat çekerek, hem üst hem de alt geçitlerin sayısının artırılmasını istiyor. Vatandaşlar, “Sahile gitmekte zorlanıyoruz. Ailemizle birlikte hafta sonları gezmek istiyoruz ama zaman zaman sıkıntı yaşıyoruz. Kent merkezinden sahile geçmek çok zor. Halbuki yanı başımızda ama ulaşmakta güçlük çekiyoruz. En azından sahile geçişler için alt geçit sayısı artırılırsa sahile ulaşmak çok daha kolay olacak” diyerek yetkililere alt geçit çağrısında bulundular.

TRABZON'A 'GÜN' DOĞDU!




31 Mart'ta yapılan seçimde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilip hizmet bayrağını Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan devralan Murat Zorluoğlu o günden bu yana deyim yerindeyse arı gibi çalışıyor. Zorluoğlu ayağının tozuyla idari birimlerde birtakım değişiklikler yaptı, sağlam bir ekip oluşturma cihetine gitti. Zorluoğlu'nun beyin takımında yer alanlardan biri de Süleyman Gün. Aslen Beşikdüzülü olan Gün yaklaşık 20 yıldır Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde müdür yardımcısıydı, Büyükşehir Belediyesi'ne genel sekreter yardımcısı olarak getirildi. İmar konusunda derin bilgili ve tam donanımlı olan Gün, Trabzon sevdalısı biri. Öyle ki, başka şehirlerden gelen il müdürlüğü tekliflerini elinin tersiyle geri çevirmiş. Süleyman Gün Trabzon'un gelişmesi ve kalkınması için yapılacak hamlelerde, atılacak adımlarda öncü rol üstlenecek, şehre son dokunuşlarını yapacak. Yakın çevresinin yanı sıra Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde yıllarca mesai yaptığı arkadaşları da Gün'ün Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığında da başarılı hizmetlere imza atacağı düşüncesinde.

MÜDÜR ATAMALARI

Çevre ve Şehircilik il müdürleri değişti. Bu değişim rüzgarından Giresun, Gümüşhane ve Trabzon da nasibini aldı. Giresun Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Cengiz Varol, Gümüşhane Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Cemil Bayram, Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Uğur Korkmaz atandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap