SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 27.05.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 27.05.2019

27 Mayıs 2019 Pazartesi - 09:38




Olaylar ve Yaşananlar | 27.05.2019





KANSIZOĞLU’NUN ÇAY İSYANI

AKES-DER Genel Başkanı Hasan Kansızoğlu, özel sektörün düşük fiyata çay alımı yapması üzerine STK’ları ve sendikaları sert dille eleştirdi. Kansızoğlu, “Çayla ilgili
İzmir milletvekili, İstanbul milletvekili veya başka illerdeki milletvekilleri değil, çayı temsil eden STK veya sendikalar ses getirmeli. Kimsenin adamı olmadan doğrunun yanında, yanlışın karşısında olmaları lazım. Çay onun, bunun veya şunun değil çay hepimizin. Bu arada büyük bir sorun da aslında ortada. Vekâleten bakılan kurumda çoğu şey doğru da olsa imza atmaya herkes korkar. Onun için bir an önce ÇAYKUR Genel Müdürlüğüne işin ehli, adaletli, kurumu ve vatandaşı mahcup etmeyecek birinin acilen atanması gereklidir.
Çay hepimizin, onun için hep birlikte çayımıza sahip çıkacağız” dedi.




ARAKLI’YA PLAJ MÜJDESİ

Trabzon'un Araklı ilçesindeki üç bölgede plaj yapılıyor. İlk etapta çalışmalar başladı. Limanın arka kısmında yapılan plajlarda soyunma kabinleri, duş alanları, yürüyüş yolları ve peyzaj çalışmaları yapılacak. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, “Vatandaşlarımız tarafından plaj hususunda yoğun bir talep alıyorduk. Sahil ilçesiyiz ve doğru düzgün bir aile plajımız bulunmuyordu. Hemen bu duruma müdahil olarak üç adet plajın oluşturulmasını planladık. Nihayetinde ilk plajın çalışmalarını başlattık. Burada vatandaşlarımızın
ücretsiz bir şekilde ailecek faydalanabilecekleri plaj oluşturuyoruz. Yürüyüş alanları, soyunma kabinleri, duş alanları gibi bir plajda olması gereken tüm ihtiyaç alanlarının çalışmalarını gerçekleştireceğiz. İnşallah plajı yakın bir zamanda hazır hale getirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.




BAŞSAĞLIĞI

Bayburt’ta meslektaşlarımız önceki gün çok en zor haberi yaptı. Gazeteci Abdulkadir Nişancı görevi başında talihsiz bir kaza sonrası yaşamını yitirmişti. Bizler de Bayburt
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız nezdinde tüm meslektaşlarımıza, merhum Nişancı kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine de sabır ve başsağlığı diliyoruz. 




HASTANE TEPKİSİ

Gümüşhane Devlet Hastanesi'nin yapımı yılan hikayesine döndü. Gümüşhane’de vatandaşlar, “Yap yık, ortada hala somut bir gelişme yok. Gümüşhane’nin o dönemki
milletvekilleri ile sağlık sorumluları şehre kayan hastane kazandırdıkları için çok mutlulardır herhalde! Bayburt’ta hemşehrilerimiz devlet hastanesini bitirme aşamasına getirdiler, Gümüşhane’de ise hala kayan hastaneyi onarma çalışmaları yapılıyor, kimse de çıkıp bu hastanenin yapımına neden olanları sorgulamıyor” dediler. 




BU YIL BİTİRİLECEK

Bayburt’ta yapımına 2017 yılında başlanan 200 yataklı devlet hastanesinin yüzde 75’lik bölümünün tamamlandığı belirtildi. 120 işçinin çalıştığı hastane inşaatının bu yıl içerisinde tamamlanarak teslim edileceği bildirildi. 12 katlı hastanede 55 poliklinik, 12 yataklı klinik, 7 ameliyathane ve 25 yoğun bakım ünitesinin yer alacağı ifade edildi.




PANSUMAN TEDAVİ 

Dün Gümüşhane’nin Torul ilçesinden telefon açan bir okurumuz, Belediye Başkanı Evrim Özdemir’in altyapı ile ilgi söylediklerini hatırlatarak, “Torul’da altyapı işleri hep pansuman tedavilerle yapılmış. Acaba ilçemizde hangi hizmetlerde pansuman tedavi uygulanmış bilmek istiyoruz. Bu soruma en güzel cevabı başkan Özdemir verir umarım” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap