SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 27.02.2024

Olaylar ve Yaşananlar | 27.02.2024

27 Şubat 2024 Salı - 09:19




Olaylar ve Yaşananlar | 27.02.2024





DOKTOR İYİ GELECEK!

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Muhammet Erkan, “Doktor bu şehre İYİ gelecek” sloganı ile seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Erkan’ın seçim çalışmalarında en büyük destekçisi ise ailesi, dostları ve hastaları. Mesleğinde önemli başarılara imza atan Erkan gönülleri kazanmış, samimi, gülen yüzlü bir kişilik. Bu  durum seçim çalışmalarında onun için büyük bir avantaj… Her geçen gün İYİ’ler ailesini büyütmek için uğraş veren Erkan, “Bakın görün sandıklardan çok büyük iyi bir aile fotoğrafı çıkacak” dedi.

ORTAHİSAR’DA DENGELER DEĞİŞİYOR




Trabzon’da gözlerin üzerinde olduğu Ortahisar Belediyesi seçimlerinde ibre şu aşamada CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya’da. AK Parti’nin kendi anketlerinde bile Ahmet Kaya ciddi bir başarı sağlıyor. 2019 yerel seçimlerinin tam tersi bir hava var. CHP bu kez kazanabilecek, yüreğini ortaya koyan, halkın içinde olan bir adayla yarışta. Mahalle esnaf ve ev ziyaretlerine devam eden Ahmet Kaya her gittiği yerde büyük bir ilgi görürken geçlerin de büyük bir kesiminin oylarını alacak gözüküyor.

ÇEBİ GECE GÜNDÜZ ORTAHİSAR İÇİN ÇALIŞIYOR




Sürekli yapılan algıda AK Parti belediye başkan adayı Ergin Aydın’ın yeterli rüzgarı merkezde estiremediğine vurgu yapılmaya çalışılıyor. Kimse unutmasın ki bu ekip işidir. Ergin Aydın bazı noktalarda eksik kalabilir ama Aydın’ın yaşattığı eksikliği ilçe başkanı Selahaddin Çebi ekibiyle gece gündüz çalışacak gidermeye çalışıyor. Bu seçimde en büyük yük de Selahaddin Çebi’nin omuzlarında. Siyasi tecrübesiyle bu yükü iyi sırtlayan Çebi, partisinin en iyi sonucu alması için varıyla yoğuyla sahada koşturuyor.

ÖZTÜRK’ÜN VEFASI ALKIŞLANIR

CHP’nin Trabzon’da önemli bir değeri olan Ali Türen Öztürk yerel seçim sürecinde sahada olmaya, adaylara destek vermeye devam ediyor. Hem Ahmet Kaya’nın hem de hafta sonu gerçekleştirilen Trabzon Büyükşehir Belediye aday tanıtım törenine katılan Öztürk CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral’a tam destek veriyor. Öztürk hem genel seçimde vekillik yarışında hem de yerel seçim sürecinde her ne kadar haksızlığa uğrasa da partisine sırtını dönmüyor, desteğini her şekilde veriyor. Eski belediye başkanı, iş insanı Ali Türen Öztürk CHP’nin Trabzon’da başarılı olması noktasında bu dönemde maddi ve manevi fedakarlıktan kaçınmazken yerel seçimlerden CHP’nin büyük bir başarı ile çıkacağını iddia etti.




YALAN DOLAN ALGI İLE İŞİMİZ OLMAZ!

Trabzon’da MHP’ye ciddi anlamda güç veren, katkı sağlayan MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve ekibi sahada çalışmalarına devam ediyor. MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Çarşıbaşı, Beşikdüzü ve Şalpazarı ilçelerinde seçimleri kazanacak güce ve iradeye sahip olduklarını belirterek “Sosyal medya üzerinden ya da farklı alanlarda aslı astarı olmayan spekülasyon, yorumlar Cumhur İttifakı’na asla zarar veremeyecek. Biz işimizi yapacağız. Yalan dolan ve algı ile işimiz olmaz. Bizim derdimiz ülkemize, davamıza ve şehrimize sahip çıkabilmektir. Yerel seçimlerde başarıya odaklandık. Hedefimiz Trabzon’da 18’de 18 yapmaktır” dedi.




İFTARI NASIL AÇACAĞIZ!

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte iftar sofraları nasıl olacak, ihtiyaçlar nasıl karşılanacak, bu pahalılıkta aş mücadelesi nasıl yapılacak sorusu akla geliyor. CHP Trabzon Milletvekili Av. Sibel Suiçmez “Ramazanda vay vatandaşın haine” diyerek şunları dile getirdi: “Tencerede et yemeği artık hayal. Milyonlarca insan ne yapacağını şaşırmış durumda! Dışarda bir kişilik iftar 342  TL olmuş. Bu aylık 10 bin TL yapar. Bir adet hurma 7 TL olmuş. Hükümetin gözü kulağı nerede? Azcık sokağın sesini dileyin kafanızı kuma gömmeyin. Ramazan’da üç beş kumanya verip vatandaşı oy bahanesiyle kandıracağınıza gerçeklere odaklanın” dedi.

TRT KİMİN KANALI?




TRT Haber’in 24 saatlik yayınına bakıldığında CHP'nin adayları olan Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Cemil Tugay’a 1 dakika bile yer verilmediği ortaya çıkmazken AK Parti adaylarının ise haberlerde dahi yer bulduğu belirtildi. RTÜK’ün CHP kontenjanından seçilen üyesi Tuncay Keser, TRT Haber’in üç büyükşehirde belediye başkanı adaylarına verdiği süreleri incelediğini belirterek tarafsız olması beklenen TRT Haber’in yayınlarında Cumhur İttifakı’nın İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarına daha fazla yer vermesine değindi. TRT’nin “propaganda aracına dönüştüğünü” söyleyen Keser, ayrıca şu ifadeleri kullandı: “TRT, milletin bir kesimini yok sayıyor ve tasarlayarak, planlayarak suç işliyor. TRT bir yandan kendi kanununu çiğnerken bir yandan da YSK kararlarını paspas ediyor. YSK da bu alana hiç bakmıyor. RTÜK, TRT’nin hukuksuzluklarını görmezden geliyor. Milletin parasıyla seçim adaleti, basın özgürlüğü yok ediliyor.”
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap