SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 26.12.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 26.12.2020

26 Aralık 2020 Cumartesi - 09:42




Olaylar ve Yaşananlar | 26.12.2020





ALLAH’TAN KORKUN

CHP Trabzon Milletvekili ve Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Üyesi Ahmet Kaya, asgari ücret ile ilgili açıklamalarda bulundu. Milletvekili Kaya, sosyal medya hesabından çağrıda bulunarak “Varlık Barışı ile para babalarını vergiden kaçıranlar; ‘asgari ücretten vergi alınmasın’ çağrımıza yalanlar ve algı oyunlarıyla karşılık veriyor. Milletten korkmuyorsunuz bari Allah'tan korkun!” paylaşımında bulundu.

YEDİYILDIZ’DAN TEŞEKKÜR

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, “Sosyal Koruma Kalkanı ve Ekonomik İstikrar Kalkanı paketleriyle milletimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Kısa çalışma başvuru süresi 31 Ocak 2021'e, kısa çalışma ödeneği ise 28 Şubat 2021'e kadar uzatıldı” dedi. Yediyıldız, “1 aya yakındır Covid-19 nedeni ile tedavi gördüğüm Ankara Şehir Hastanesi’nden bugün itibariyle taburcu oldum. Bu süreçte arayan, mesaj atan ve sosyal medya üzerinden geçmiş olsun dilek ve dualarını ileten tüm dostlarıma gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TIĞLI’DAN BELEDİYEYE ELEŞTİRİ

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Necati Tığlı, Sayıştay Raporlarının Giresun Belediyesinde yaşanan gerçekleri gün yüzüne çıkardığını söyledi. Tığlı, “Sayıştay Başkanlığının, belediyelere ilişkin 2019 yılı denetim raporlarını açıklamasıyla birlikte iktidar belediyelerinin yaptığı usulsüzlükler tek tek gün yüzüne çıkmaya başladı. Raporda Giresun Belediyesini konu alan bölümler incelendiğinde birçok konunun usule ve mevzuatlara aykırı yapıldığı görülmüştür. Önümüzdeki günlerde İş yeri açma ve çalışma ruhsatları, otoparklardan elde edilen gelirlerin kayıtlara alınmaması ve özel kalem müdürlüğüne yapılan atamalardaki kirliliğe de değineceğinim” dedi.

ÇEBİ’DEN ARAKLI’YA MÜJDE VAR

Trabzon’un Araklı ilçesinde eski binalar sıvasız olduğu için görüntü kirliliğine neden oluyordu. Yıllardan beri yapılması planlanan ancak bir türlü hayata geçirilemeyen dış cephe yenileme çalışmaları nihayet başlıyor. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak yakın zaman içerisinde çalışmaların başlayacağını müjdeledi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Araklı’nın çehresinin değişeceğini kaydeden Çebi, “Araklı’da dış cephe sağlıklaştırma çalışmalarını başlatıyoruz. Trabzon caddesinde gerçekleştireceğimiz çalışma ile birlikte çirkin görüntüye sebep olan binalar tarih olacak” dedi.

BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR

Ordu’nun Altınordu ilçesi Yenimahalle’de festival gibi sevinç yaşanıyor! Adı gibi alt yapısı ve üst yapısıyla tamamen yenilenen mahallede asırlık sorunlar çözüme kavuşturuldu. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in mahallede yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Yenimahalle Muhtarı Elvan Bektaş astığı pankartla, “Mahallemizi adı gibi yenileyen Altınordu Belediye Başkanımız Sn. Aşkın Tören’e teşekkürler” ifadelerini kullandı. Yenimahalle esnafları ise, ''Yılların hizmet özlemi sona erdi. Hizmetleri için Altınordu Belediye Başkanımız Sayın Aşkın Tören’e teşekkür ederiz'' yazılı pankartlar astılar.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap