SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 26.11.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 26.11.2020

26 Kasım 2020 Perşembe - 11:13




Olaylar ve Yaşananlar | 26.11.2020





AVCI’DAN ÇEVİKÖZ’E TEPKİ

CHP İstanbul Milletvekili Ünal Çeviköz’ün ABD Başkanı seçilen Joe Biden’dan beklentilerine yönelik sözleri CHP içerisinde tartışmalara neden olmuştu. Çeviköz’ün açıklamalarına bir tepki de AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı’dan geldi. Sosyal medya hesabından Çeviköz’e tepki gösteren Avcı şu ifadeleri kullandı: “Ünal Çeviköz bugünün CHP’sinin iç sesidir. Maskelediği, makyajladığı, kapattığı yeridir. Bu işbirlikçi tavır mevcut yönetimin yol haritasıdır. Demokrat Parti döneminden beri yardımcı güç olarak gördükleri vesayeti şimdi uluslararası aktörlerden bekliyorlar” dedi.

HEPSİ BİZİM

İYİ Parti İstanbul Milletvekili - Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, “Oğuz Kağan ve Bilge Kağan'dan Atatürk'e kadar uzanan bütün bir tarihimizin hepsi tek bir çizgi ve tek bir iradedir. Hepsi bizimdir. Tarihi, tarihi şahsiyetleri, mezarları ve ortak değerleri üzerinden bölünen, kutuplaşan ve çatışan bir milletin ayağa kalkabilmesi mümkün değildir” dedi.

BAK, ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. Tüm öğretmenlerin gününü kutlayan Milletvekili Bak, “Öğretmen, geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusudur. Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her bilgiyi, doğruyu zihinlerine sevgiyle ilmek ilmek işleyen, her zorlukta fedakârlığı ve sabretmeyi öğreten tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun” dedi.

ŞİDDETE HAYIR

Artvin Milletvekili, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı, TBMM KEİPA Üyesi Uğur Bayraktutan, kadına şiddete hayır diyerek, “Toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlandığı, kadınların şiddete uğramadığı, özgür olduğu; kadınlara yönelik şiddete son verecek uygulamaların ivedilikle hayata geçirildiği bir dünya temenni ediyorum” dileğinde bulundu.

KÖKTAŞ’TAN TEPKİ

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, kadına şiddet konusunda, “Şiddet bizim turuncu çizgimizdir demiştik. O çizgiyi aşanlarla çetin mücadelemiz dün olduğu gibi bugün de, yarın da sürecektir” dedi. Köktaş, Almanların Türk ticaret gemimize müdahalesine de sessiz kalmayarak, “Bu girişim Türkiye’ye karşı yapılan bir deniz haydutluğudur. Uluslararası hukuka tamamen aykırı olan bu hadsiz müdahaleye karşı her türlü yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağız” sözleri ile tepki gösterdi.

AYVAZOĞLU’NDAN BAŞSAĞLIĞI

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’un babası Aslan Aksoy yaşamını yitirdi. AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “Aslan Aksoy amcamızın vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Merhuma Rabbimden rahmet, geride bıraktığı güzel ailesine ve çok sevdiği #Köprübaşı’nın güzel insanlarına sabır diliyorum” dedi. Ayvazoğlu, CHP Milletvekili Ahmet Kaya’ya da yeğeni Ahmet Can Günay’ın trafik kazasında yaşamını kaybetmesi nedeniyle başsağlığı dileğinde bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap