SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 26.09.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 26.09.2021

26 Eylül 2021 Pazar - 09:00




Olaylar ve Yaşananlar | 26.09.2021





ÖZTÜRK’TEN PEMBE TABLO

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun’da vatandaş ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Öztürk, vatandaş ve esnafın taleplerini dinledi. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Öztürk, Türkiye’nin ekonomisinin en çok büyüyen 2’nci ülke olduğunu söyledi. Öztürk “Bilindiği üzere en son açıklanan büyüme rakamlarına göre Türkiye, en çok büyüyen 2’nci ülke olarak büyük bir başarı gösterdi. Bu toparlanma sürecinin etkilerini Giresun’umuzda da gözlemledik. Ziyaret ettiğimiz esnaflarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, vatandaşlarımızla, kamu kurumlarımızla detaylı olarak gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonucunda, zor olan eşiğin aşıldığını, bundan sonra çok daha güzel günlerin bizleri beklediğini rahatlıkla söyleyebiliriz” dedi.

HACISALİHOĞLU’NDAN YATIRIM ADASI ÇAĞRISI

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, meclis toplantısında konuşan Hacısalihoğlu, Trabzon’da çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ettiklerini söyledi. Arsin’de yapılması planlanan Yatırım Adası ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Hacısalihoğlu, “Şehrimizde çalışmalarımız hızlı şekilde devam ediyor. Geçen hafta Hollanda Büyükelçisi odamızı ziyaret etti. Hollandalı yatırımcıları Trabzon’a davet ettik. Yatırım konusunda elimizde Yatırım Adası var. Geleceği planlanma adına bir an önce Yatırım Adası’nın altyapısının tamamlanmasını diliyoruz. Sayın Valimiz bu konuda büyük bir özveriyle her zaman bize destek olmuştur” dedi.

GÜZELOĞLU HASRET GİDERDİ

Mülkiye Başmüfettişi ve 2003-2004 yılları arasında Gümüşhane Valisi olarak görev yapan Hasan Basri Güzeloğlu, Gümüşhane’ye gelerek Gümüşhanelilerle hasret giderdi. Ardından Ticaret ve Sanayi Odasını (GTSO) ziyaret eden Güzeloğlu, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay ile istişarede bulundu. Burada açıklamalarda bulunan Güzeloğlu, “İlk görev yerim olan ve 19 ay gibi kısa bir sürede bu kadar güzel dostluklar edinmek ve her daim bu dostluğu yakından hissetmek beni sürekli mutlu etmiştir. Göstermiş olduğunuz değerli sevgi ve dostluk benim üzerimde bırakmış olduğu etki sayesinde görev yaptığım çoğu şehirde beni Gümüşhaneli vali olarak bildiler. Her şehir güzeldir ama bakmasını bilirsiniz o güzelliklerin altında yatan özelliği de görme fırsatınız olur. İyiler ve güzelliklerin yoğunluğu da Gümüşhane’yi daha özel yapıyor. Bu özellikte işte bizleri yıllar geçse bile bir araya getiriyor” dedi.

TANDOĞAN’DAN MÜJDE VAR

Ordu’nun Perşembe İlçesinde yapılacak 180 adet toplu konut projesi için ihale onayı verildi. Konutların ihalesi 1 Ekim günü yapılacak. Düz Mahalle konutları projesinde 180 konut, 5 adet ticari işyeri yer alıyor. Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, toplu konut projesinin ihale onayının alındığını bildirdi. Başkan Tandoğan “Perşembe için çalışıyoruz. İlçemize önemli bir eser daha kazandıracağız. Bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap