SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 26.08.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 26.08.2021

26 Ağustos 2021 Perşembe - 08:11




Olaylar ve Yaşananlar | 26.08.2021





RİZE EMNİYETTE GÖREV DEĞİŞİMİ

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen atama listesi il emniyet müdürlüklerine bildirildi. Buna göre Rize Emniyet Müdürlüğünde görevli 2 emniyet amirinin tayini farklı illere çıktı. Başka illerden ise bir 3.sınıf emniyet müdürü ile 2 ikinci sınıf emniyet müdürü Rize’ye atandı. Rize Emniyet Müdürlüğü Emniyet Amirlerinden Yaşar Cihan Denizli’ye atanırken, Emniyet Amiri Cafer Köksal ise geçtiğimiz yıl Rize’ye atandığı Giresun’a tayin oldu. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü 2. Sınıf Emniyet Müdürü Gökhan Nazlım ile Erzurum ili Pasinler İlçe Emniyet Müdürü iken Şubat 2021’de Erzurum Emniyet Müdür Yardımcılığına atanan 2.sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Orkun Yücelli ve Giresun Özel Harekat Şube Müdürü 3. Sınıf Emniyet Müdürü Özkan Aliyazıcıoğlu’nun Rize’ye tayin olduğu öğrenildi.

TSK’DA ATAMALAR

Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki atama kararlarına göre, YAŞ’ta orgeneralliğe terfi eden Genelkurmay Personel Başkanı Selçuk Bayraktaroğlu, vekaleten yürüttüğü Genelkurmay 2. Başkanlığı görevine asaleten atandı. YAŞ’ta orgeneralliğe yükseltilen Ali Sivri de Ege Ordu Komutanlığı görevini yeni rütbesiyle sürdürecek.

Genelkurmay Genel Plan Prensipler Başkanı Korgeneral Yavuz Türkgenci, 3. Ordu Komutanlığına, 3. Kolordu Komutanı Korgeneral Kemal Yeni ise 1. Ordu Komutanlığına getirildi. Kilis 5’inci Zırhlı Tugay, 1’inci Hudut Alay Komutanı olan Tuğgeneral Soner Oruçoğlu, Trabzon 17. Komando Tugay Komutanlığına atandı.

TRABZON ÜNİVERSİTESİ’NDEN AÇIKLAMA

Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu rektörlük binasındaki yenileme çalışmalarına yönelik haberler üzerine rektörlük tarafından üniversitenin resmi sayfasından “22 Ağustos tarihinde www.sozcu.com.tr adlı internet sitesinde Deniz Ayhan imzasıyla, yayımlanan ve Sözcü Gazetesi resmi sosyal medya hesabında paylaşılan, “Hafız rektörün banyo keyfi” başlıklı haber, rektörümüze ve üniversitemize yönelik haksız ve gerçeklerle bağdaşmayan iddia ve ifadeler içermektedir. Bahse konu haber metninin sayın rektörümüzün ve temsil ettiği makam ile kurumun itibarını zedelemeyi hedef alan, iyi niyetten uzak, maksatlı, toplum nezdinde yanlış algı oluşturma ve hatta karalama amaçlı bir girişim olduğu açıktır. Bu nedenle haberde yer alan ve gerçekleri çarpıtan mesnetsiz iddia ve ifadelere ilişkin her türlü hukuki haklarımızı saklı tuttuğumuz gibi, söz konusu haberin tekzibi ilgili medya kuruluşundan ivedilikle talep olunacaktır. Kamuoyuna saygıyla arz olunur” açıklaması yapıldı.

ÇAYKUR ÖDEMELER BAŞLIYOR

ÇAYKUR’un ikinci sürgün dönemine ait temmuz ayı yaş çay ödemesi ile Mayıs Ayına ait Organik Çay fark ödemelerini 30 Ağustos 2021 Pazartesi gününün Zafer Bayramına denk gelmesi ve resmi tatil olması nedeniyle 31 Ağustos 2021 Salı günü üreticilerin banka hesaplarına aktaracağı, üreticilerin hesaplarına aktarılan çay paralarını Çarşamba gününden itibaren çekebilecekleri bilgisine ulaşıldı. ÇAYKUR, organik çay ücreti olarak üreticilere yaş çay fiyatının 2 katı ödeme gerçekleştirecek.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap