SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 25.12.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 25.12.2020

25 Aralık 2020 Cuma - 09:15




Olaylar ve Yaşananlar | 25.12.2020





ÇEVRE AJANSI

AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, “Genel Kurulumuzda; 2021 yılını, İstiklal Marşı’mızın kabulünün 100. yılı olması vesilesi ile “İstiklal Marşı yılı olarak kabul ettik” dedi. Balta, “Türkiye Çevre Ajansının Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifimiz, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek kanunlaştı” ifadelerini kullandı.

ZORLUOĞLU’NIN ACI GÜNÜ




Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun eniştesi Zekai Kalyoncuoğlu, önceki gün hayatını kaybetti. Merhum Kalyoncuoğlu’nun cenaze namazı, dün Samsun’un Atakum ilçesinde bulunan Derecik Mezarlık Camii’nde kılındıktan sonra toprağa verilirken, eniştesini son yolculuğuna uğurlayan Başkan Zorluoğlu’nun büyük üzüntü yaşadığı görüldü. Biz de Karadeniz Gazetesi olarak Kalyoncuoğlu’na Allah’tan rahmet, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile tüm ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz.

KEŞKE FAİZ ÖDEMESEK




İYİ Parti İstanbul Milletvekili, Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, “2021 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu TBMM'den geçti. Bu sene 179 milyar TL, 18 yıl toplamında da 500 milyar dolar faiz gideri ile. Keşke tek kuruş dahi faiz ödemek mecburiyetinde kalmadığımız ve yoksulluğun bu denli kurumsallaşmadığı bir bütçeyi milletimize sunabilseydiniz... Biz, Azerbaycan'a ve diğer Türk devletlerine desek ki: ‘Daha fazla çalışmadan Türk milletine huzur yoktur, çalışmak zorundasınız. Tarımı ayağa kaldırın, millî eğitime, adalete, üretime dikkat edin!’ Buna alâmet olacak bir siyasi sicilimiz yok maalesef” dedi.

ŞAHİN’İN BÜYÜK ACISI

Artvin Kemalpaşa Belediyesi eski Başkanı, Trabzon eski Bölge Çalışma Müdürü Sadık Şahin, 2020 yılında acı üstüne acı yaşadı. Şahin, geçtiğimiz Şubat ayında kayınbiraderi Yılmaz İnecik’i kaybetmişti. Şahin, şimdi de Yılmaz İnecik’in eşi Ülkü İnecik’ten gelen acı haberle adeta yıkıldı. Yılmaz İnecik’in vefatının üzerinden bir yıl geçmeden Ülkü İnecik’in de hayatını kaybetmesi, eski Başkan Şahin’i yasa boğdu. Biz de Karadeniz Gazetesi olarak İnecik çiftine Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.




ENGİNYURT’TAN ELEŞTİRİ

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt HDP’nin kapatılması ile ilgili olarak, “Korkaklar tarih yazamaz. Ey türk titre ve kendine dön. HDP kapatılsın diyemeyenler ve onların destekçileri, milli duruş gösterenlere HDP yanlısı diyor ya! Allah ıslah etsin demek düştü bize” dedi. Engiyurt asgari ücret ile ilgili olarak da, “Asgari ücret vergiden muaf tutulmalı. İşveren ve esnafın parasıyla keimse beylik yapmasın. İnsanca yaşanacak ücret, işçimizin ana sütü gibi hakkıdır” şeklinde konuştu.




ÜSTÜN’E BAŞSAĞLIĞI

Trabzon’un Sürmene ilçe belediye başkanı Rahmi Üstün’ün halasının oğlu Tuncay Bilgin hayatını kaybetti. Bilgin gözyaşları arasında toprağa verildi. Yakın çalışma arkadaşını toprağa veren Başkan Üstün ve Bilgin ailesi ile yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap