SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 25.11.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 25.11.2020

25 Kasım 2020 Çarşamba - 09:50




Olaylar ve Yaşananlar | 25.11.2020





ERDOĞAN’IN MESAJI

AK Parti Ankara Milletvekili, APA Türk Grubu Başkanı ve öğretmen olan Rizeli hemşehrimiz Asuman Erdoğan, Öğretmenler Günü’nde meslektaşlarını unutmayarak, “Bilgisini zihinden yüreğe, yürekten dile, dilden geleceğimizin umudu yavrularımızın gönül dünyasına ilmek ilmek işleyen, anne baba sıcaklığından sonraki ilk durağımız, tüm #öğretmenlerimizin 24Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun” mesajı paylaştı.

ÖĞRETMENLERİ SELAMLIYORUM

Kanal İstanbul ile ilgili Meclis Başkanlığına sunduğu araştırma önergesi kabul edilmeyen İYİ Parti Kurucusu ve İstanbul Milletvekili Trabzonlu Hayrettin Nuhoğlu, “Öğretmenler Günü’nde bütün öğretmenleri saygıyla selamlıyorum. Başöğretmen M. K. Atatürk’ün verdiği öneme uygun olarak bütün öğretmenlere maddi manevi her konuda destek olmak görevimiz olmalıdır. Türk milletinin geleceği, öğretmenlerimizin yetiştireceği gençlerle kurtulacaktır” dedi.

TARAN’IN ÇAĞRISI    

CHP Parti Meclisi Üyesi Kocaeli Milletvekili Gümüşhaneli hemşehrimiz Tahsin Taran, Öğretmenler Günü münasebetiyle “Öğretmenlerimiz işsiz, okullar öğretmensiz kalmasın. Atama bekleyen öğretmenlerimizin sesini duyun!” paylaşımını yaptı. Taran, “TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Ticaret Bakanlığı'nın 2021 bütçesi ile 2019 kesin hesabı görüşmelerine devam ediyoruz. Zor günler geçirdiğimiz bu süreçte, günü siftahsız, borç harç içinde kapatan esnafımıza can olacak hiçbir şey yok bu bütçede” açıklaması yaptı.

KADINA VURACAĞINA KENDİNE VUR

Ülkemizde artan kadın cinayetleri ile ilgili tepkiler sürerken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan çarpıcı sözler geldi. Bakan Soylu, "KADES ile çok önemli bir yol aldık. İllaki burada bir cinayet olması gerekli değil. Bizim görevimiz önleyici olmaktır. Bu mesele tabelaya iki slogan yazmakla çözülmüyor. Dertleri işi odağından ayırmak" diyen Soylu, "Toplumuz kendi otokontrolünü sağlama özelliğine sahiptir. Aile kavramı çok önemli. Kadına vuracağına kendine vur. Bizi baştan çıkarmasınlar. Biz sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Toplumuz kendi otokontrolünü sağlama özelliğine sahiptir. Aile kavramı çok önemli. Kadına vuracağına kendine vur. Bizi baştan çıkarmasınlar. Biz sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Bu milletin her ferdi, özellikle kadınları böyle bir davranışla karşı karşıya getirilemez. Tedbirimizi alalım, kurallar ne diyorsa işletelim" sözleri ile tepkisini göstererek bu konuda ağır yapıldığını ve yapılacağını söyledi.

AKSU ÖNKUZU’YU UNUTMADI

MHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanvekili Ordulu İsmail Faruk Aksu, “Ülkücü Şehit Ertuğrul Dursun Önkuzu ‘Önkuzu hey! Önkuzu! Önde gider Önkuzu. Bu bayrak düşmez yere, Ölmedikçe sonkuzu!’ Ruhu şad, mekanı cennet olsun” sözleri ile Önkuzu’yu andı. Aksu, “Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere ebediyete irtihal eden öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap