SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 25.01.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 25.01.2021

25 Ocak 2021 Pazartesi - 09:14




Olaylar ve Yaşananlar | 25.01.2021





ORDU DEVA

Ordu Deva Partisi il yönetimi, kurucu il başkanı ekonomist Ercan Öktenay başkanlığında kuruldu. Öktenay, “Genel başkanımız sayın Ali Babacan’ın liderliğinde demokrasimizi güçlendirmek, Türkiye’yi insan haklarına saygılı, adalet bilinci oluşmuş, daha huzurlu ve gelişmiş bir ülke yapmak için çıktığımız yolda “Ordu’nun Deva’sı” teşkilatlanmasını sürdürüyor. Ülkemizin, bölgemizin ve yaşadığımız şehrin karşı karşıya olduğu sorunları aşabilmek için geliştirdiğimiz vizyonla her alanda hazırladığımız yeni stratejiler, programlar ve planların sizlerin de katkısı ile kamuoyuna duyurulmasında kuruluşlarını tamamladığımız ilçe teşkilatlarının büyük çabası olacaktır” şeklinde konuştu.

POLAT’TAN ZİYARET

Bayburt Ak Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat, Demirözü İlçe Belediye Başkanı Aslan Gürer ve Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Nazmi Mazlum, Binali Cebeoğlu, Yaşar Güneş,Selçuk Topsakal, Emirhan Kalhan, Habib Cangi Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Bayburt Yeni Başkanı Emre Bayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Polat, “MÜSİAD Bayburt  bizim şehirimiz için en önemli sivil toplum kuruluşlarından biridir. Öncelikle MÜSİAD Bayburt Başkanımız Emre Bayrak ve oluşturacağı yeni yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Şehre ortak hizmet etmeye, birlikte katkı sunacak, farklı projelere imza atmak için her zaman hazırız” diye konuştu. MÜSİAD Başkanı Emre Bayrak, işbirliğine, diyaloğa her zaman önem verdiklerini belirterek,  “Şehrimiz için işbirliğini her zaman değerli buluyoruz, kurum ve kuruluşlarımızla MÜSİAD Bayburt üyelerimizle, memleketimizin gelişmesine hizmet amacındayız. Bu şehre hizmet edilecek konularda verilecek görevlere ve sorumluluklara her zaman hazırız” dedi.

BEYAZ ÖNLÜKLÜ KAHRAMANLAR

COVİD-19 salgını sürecinin hiç şüphesiz başkahramanları sağlıkçılarımız... Yılmadan, yıkılmadan mücadeleleri sürdürüyor, takdire şayan işlere imza atıyorlar. Bugün Trabzon Tabip Odası eski Başkanı Dr. Ebru Sivri ve Trabzon Fatih Devlet Hastanesi’ne uzun yıllardır görev yapan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. İmran Bahçeci’den bahsedeceğiz... Sivri, hastalarıyla birebir ilgilenen, mesai dışında dahi yakından takip eden bir isim. Sadece doktor değil, bir abla, kardeş gibi... Ona ulaşamayan, derdini anlatamayan hastası yok... Müthiş bir özveriyle mesleğine bağlı, hastalarıyla dost... Diğer yanda Trabzon’un  doktoru diyebileceğimiz İmran Bahçeci, muayenehanesinin önünde bekleyen hastalarıyla kurduğu diyalogdan, gösterdiği yakın ilgiye kadar hepsine şahit olduk. Müthiş bir isim... Trabzon’un hatta Türkiye’nin Bahçeci gibi isimlere ihtiyacı var... Böyle doktorları Trabzon’da gördükçe, ne kadar şanslı olduğumuzu bir kez daha hatırlıyoruz. Onlar tartışmasız Türkiye’nin beyaz önlüklü kahramanları... Büyük bir ordunun neferleri. Gösterdikleri olağanüstü gayret unutulmaz... Bu vesileyle Dr. Sivri ve Dr. Bahçeci nezdinde, salgınla mücadelede büyük özveri gösteren tüm sağlık çalışanlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz.

KANUNLA KURULDUK

Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Edip Sevinç, “Biz kanunla kurulmuş bir sivil toplum kuruluşuyuz. KFMİB olarak hiçbir zaman siyasi tartışmalara dâhil olmadık. Fındık ihracatının seyrinin ne olduğu net bir şekilde açıkladığımız rakamlardan bellidir. Bu rakamları okuyup, okuyamamak veya anlayıp, anlayamamak muhatapların kendi sorunudur. KFMİB, herhangi bir algı operasyonunun içerisinde olmaz. Açıkladığımız rakamlarda gerçeklerin dışında bir algıyı işaret etmez. Daima rasyonel gerçekleri konuşuruz. Ancak bu gerçekler zaman zaman herkesin hoşuna gitmeyebilir, bu normaldir” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap