SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 24.07.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 24.07.2020

24 Temmuz 2020 Cuma - 09:05




Olaylar ve Yaşananlar | 24.07.2020





BALTA’YA TEBRİKLER

Çevre Komisyonu Başkanlığına yeniden seçilen AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’ya tebrik yağıyor. Balta kendisini kutlayan Karadeniz Ekonomik İş Birliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk'e, TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu'na teşekkür etti.

GEÇMİŞ OLSUN ALEMDAR

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim kurulu üyesi, Turgut Alemdar ağabeyimiz Gerede‘de trafik kazası geçirdi. Bolu Tıp Fakültesinde tedavi altına alındı. Bolu Milletvekili kardeşim Fehmi Küpçü’yle hastanede ziyaret ettik, çok şükür sağlık durumu iyi” haberini verdi.

TTK’YA ATAMA

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Türk Tarih Kurumu (TTK) Başkanlığına Prof. Dr. Birol Çetin atandı. Atama kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, TTK Başkanlığına Prof. Dr. Birol Çetin getirildi. Atama, 664 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin 24'üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2'nci ve 3'üncü maddeleri gereğince yapıldı.

METİNER’DEN GERİ ADIM

AKP'li Mehmet Metiner ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında CNN Türk'te başlayan, daha sonra ise sosyal medyaya taşınan tartışmada yeni bir gelişme yaşandı. AKP'li Metiner, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Soylu ile aralarındaki gerginliğin son bulduğunu söyledi. Metiner, "Yanlış anlaşılma karşılıklı olarak giderildi. Helalleştik" diye yazdı. Metiner'in paylaşımı şöyle: "Dün gece İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu kardeşimi telefonla aradı. Yanlış anlaşılma karşılıklı olarak giderildi. Helalleştik. Aynı partinin ve aynı davanın iki neferi olarak birbirimize sadece abi-kardeş muhabbeti yakışır. Biz biriz ve beraberiz. Husumet bekleyenler başka kapıya."

KAYMAKAMIN MUTLU GÜNÜ

Giresun Yağlıdere Kaymakamı Yusuf Akın, Rize’nin Çamlıheşin ilçesinde düzenlenen düğünde hayatını Esra Öncel Akın ile birleştirdi. Çamlıhemşin ilçesinde bir düğün salonunda gerçekleşen düğün töreninde Kaymakam Akın’ı mutlu gününde Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Üçtepe Belediye Başkanı Hacı Gasım Akıllı, Giresun Ticaret Borsası Başkanı Hamza Bölük, daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, iş adamları ile mahalle ve köy muhtarları yalnız bırakmadı. Bizler de çifte mutluluklar diliyoruz.

BELGELER ONLİNE 

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin ihtiyaç duydukları oda belgelerini, hizmet binasına gelmeden online olarak alabilmelerini sağlayan ‘Online Belge’ hizmetine başladı. Üyelerine en hızlı ve en kaliteli hizmeti sunabilmek amacıyla sürekli çalışarak, teknolojik altyapılarını geliştirdiklerini belirten GTSO Başkanı İsmail Akçay, hizmetten faydalanmak isteyen oda üyelerinin www.gumushanetso.org.tr adresine girerek “Online Belge” sistemine erişebileceklerini ve talepleri doğrultusunda, yine sistemin yönlendirmesi ile ücretini sanal pos aracılığıyla ödeyerek 7/24 belgelerine elektronik imzalı olarak alabileceklerini söyledi.

YAKUT VARIM DEDİ 

AK Parti Bayburt İl Gençlik Kolları Kongresi için adaylığını açıklayan ilk isim Gökhan Yakut oldu. Yakut, “Partimizin gençlik üzerindeki ilke, vizyon ve hedeflerini, partimizden aldığım siyasi tecrübe ve biirikimlerle harmanlayarak ülkemiz ve ilimiz hedeflerini eş  zamanlı gerçekleştirmek için Bayburt Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevine talip olduğumu belirtmek isterim. Tüm adaylara başarılar diliyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap