SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 24.05.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 24.05.2020

24 Mayıs 2020 Pazar - 11:27




Olaylar ve Yaşananlar | 24.05.2020





ALİM: HASTANE YAPILACAK

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Rize'de yapılacağı yerden dolayı tartışmalara neden olan Şehir Hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Alim, "Şehir Hastanesi, kamu kaynaklarıyla yapılacak bir yatırım olmasıyla önem arz ediyor. Sağlık Bakanlığının öngördüğü konu bu yönde. Ancak sahil bandında yapılması şu an için bir tercih değil, zorunluluktur. Yeriyle ilgili de elbette ki tartışabiliriz, konuşabiliriz ama bir bütün olmamız, el ele vermemiz, eleştirilerimizi olumlu anlamda yapmamız lazım. Öncelikle bu yatırımı Rize’mize kazandırmamız lazım” dedi.

KARAKOYUNLU: ELİNİZİ ÇEKİN




ASKON Rize İl Başkanı Recep Ali Karakoyunlu, siyasetin çayın üzerinden elini çekmesi gerektiğini söyledi. Karakoyunlu “Özellikle de Rize’mizde çay ekonomisinin üzerinden siyasetin elini çekmesi lazım. Çay üzerinden siyaset yapılmamalı. Bazıları çıkıp diyor ki yaş çaya az tercih yapıldı. Aynı kişiler şunu da söylüyor elektriğe devlet şu kadar zam yaptı, kömür bu paraydı şu para oldu. Bunlar zaten çayın girdisi. Bizler çayı bir terazi olarak düşünmeliyiz. Bir tarafında yaş çay var (Müstahsil) Bir tarafında kuru çay var (Özel sektör ve Çaykur)” dedi.

ÇEBİ’DEN AÇIKLAMA




Trabzon Araklı Stadyumu’nda sondaj çalışmaları başladı.Çalışmayı Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi resmi hesabından duyurdu. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Eğitimi Dairesi Başkanı Selçuk Çebi ise daha önce yaptığı açıklamada bu hafta sondaj çalışmalarının başlayacağını duyurmuştu. Selçuk Çebi açıklamasında şu ifadelere yer vermişti. “Mimarisi tamamlanan projemizin haziran ayının son haftasında inşasına başlanmasını planlıyoruz. UEFA standartlarında, 2’nci, 3’üncü, Bal ve Amatör Lig maçlarının oynanabileceği düzeyde bir stadium olacak.

ÜLKÜ OCAKLARI’NDA GÖREV DAĞILIMI

Trabzon Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanlığını Hasan Acer’den devralan Taygun Kıvanç Kırımlı yeni yönetim kurulunu oluşturdu. Akçaabat’ta ülkücülerin kalesi olarak bilinen Ülkü Ocakları’nda oluşturulan yeni yönetim heyecan uyandırdı. Yıllardır ülkücü camianın temsil noktasındaki her görevinde farklı zamanlarda bulunmuş olan isimler, Taygun Kıvanç Kırımlı’nın yeni yönetiminde bir araya geldi. Yeni yönetim ilk mesajında ise; “Tarihî vazifemiz, Akçaabat özelinde kutsal vatanımızı tertemiz bir şekilde gelecek nesillere aktarmak için canla başla mücadele etmek olacaktır” ifadelerini kullandı. Yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Başkan Vekili: Hakan Topal, Teşkilatlar: Köksal Koç, Orta Öğretim Birimi: Kadir Üçüncü, Eğitim Birimi: Muhammet Şahinbaş, Sosyal Faaliyet Birimi: Hakan Bıyıklı, Üniversite Birimi: Tolunay Parlak, Basın Yayın Birimi: Görkem Ulusoy, Bürokrasi Birimi: Alperen Atasoy, Muhasip: Davut Furkan Şahin, İdari Amir: Yakup Bıyıklı




ÇABUK UNUTULMADI

Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde çalışan ve Hıdırnebi Yaylası’na göreve gittiği esnada yayla yolunda bulunan şehitlikte, yere düşen Türk bayrağını direğe asmaya çalıştığı sırada yüksek gerilim hattı akımına kapılarak hayatını kaybeden Rüstem Çabuk’un Yıldızlı Mahallesi’ndeki kabri, Ramazan Bayramı vesilesiyle ziyaret edildi. Saat 14.00’te başlayan anma programına, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Belediye Başkan Yardımcıları Serkan Özdemir ve Ali Güngör, daire amirleri, mesai arkadaşları, ailesi ve sevenleri katıldı. Kabri başında Kuranı Kerim okunarak dualar edildi. Çabuk’a Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyoruz.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap