SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 24.03.2024

Olaylar ve Yaşananlar | 24.03.2024

24 Mart 2024 Pazar - 09:20




Olaylar ve Yaşananlar | 24.03.2024





YEREL SEÇİMLERDE SON HAFTA

Türkiye 31 Mart'ta Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına gidecek.34 siyasi partinin katılacağı seçimlerde partilerin Trabzon SKM'lerinde de ummanlı bir çalışma var. Sandık güvenliği için kurulan ekipler mahalle mahalle, sandık sandık görevli atamalarını yaparken bir yandan da sandık görevlilerinin eğitimlerini tamamlıyor. Özellikle çekişmeli geçecek ilçeler üzerinde duran partiler bir oyun bile önemli olduğunun altını çiziyor.

BAKANLAR TRABZON'DA KAMP KURDU

Yerel seçimlerin çok çekişmeli geçeceği aylar öncesinden belliydi. Partiler adayları ile sahaya çıkarken işi sıkı tutan Ak Parti özellikle 'Kale' gözüyle bakılan Trabzon'da fire vermemek ve muhalefetin elinde olan ilçeleri de almak için ciddi bir çaba sarf ediyor. Saha çalışmalarında eski-yeni tüm vekilleri çalışan Ak Parti'de bakanlarda adeta Trabzon'a kamp kurmuş durumda. Eski bakan Adil Karaismailoğlu her gün başka bir ilçede gece-gündüz çalışırken, bakan Uraloğlu'da bakan Özhaseki ile birlikte Trabzon projelerini masaya yatırdı.

BABACAN KARADENİZ TURUNA ÇIKIYOR

DEVA Partisi genel başkanı Ali Babacan seçim çalışmaları kapsamında Karadeniz turuna çıkıyor. Pazar günü yola çıkacak Babacan önce Samsun'da ziyaretlerde bulunacak Pazartesi günü Trabzon'da teşkilat ile buluşacak olan Babacan'ın ilçelerde vatandaşları da ziyaret edeceği belirtiliyor. Babacan'ın Trabzon'dan sonraki durakları ise Rize, Gümüşhane ve Bayburt olacak.

AYDIN BEŞİKDÜZÜ İÇİN BASTIRIYOR

Trabzon ve ilçelerinde yerel seçim heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. İYİ Parti Trabzon ilçelerinde çalışmalarını sürdürürken Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın memleketi olan Beşikdüzü'ne özellikle titizleniyor. Ciddi bir çekişmenin yaşandığı Beşikdüzü'nün en büyük mahallerinden olan Oğuz mahallesinde seçim çalışması yapan Aydın adayları Fuat Gözaçan'a destek istedi.

ÇARŞIBAŞI KELEŞ BAŞKANIN YANINDA

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu'nun katılımıyla gerçekleşen Çarşıbaşı programını değerlendiren MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar Çarşıbaşı'nda vatandaş kararını vermiş Cumhur ittifakı gümbür gümbür geliyor. MHP  Çarşıbaşı Belediye Başkan adayımız Ahmet Keleş işi bitirmiş  dedi. Yerel seçimlere sayılı günler kaldı vatandaş esnaf ve ev ziyaretlerini yoğunlaştıran MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu ekibi artık neredeyse 24 saat sahada, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdülkadir Uraloglu ile birlikte Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Keleş'e destek noktasında Çarşıbaşı ilçesinde ziyaretler gerçekleştiren MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar " Sayın bakanımız ile birlikte Çarşıbaşı ilçemizde gördük ki Cumhur ittifakına büyük bir sahiplenme var. Çarşıbaşı ilçesi istikrardan yana oyunu kullanacak hizmetler aynen devam edecek. Belediye Başkan adayımız Ahmet Keleş'e güvenimiz desteğimiz tamdır Çarşıbaşı onun yanındadır" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap