SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 24.02.2024

Olaylar ve Yaşananlar | 24.02.2024

24 Şubat 2024 Cumartesi - 08:38




Olaylar ve Yaşananlar | 24.02.2024





GENÇ’İN KATKISI AYDIN’I OMUZLUYOR!

AK Parti kurucularından önemli bir iş insanı ile Trabzon’daki yerel seçimler üzerine analiz yaptık. Spekülasyon olmaması adına adı ve bazı  çok özel açıklamaları bizde kalsın. Önemli tespitler yaptı ve uyardı. Meğer parti içinde ciddi ayrıklılar ve küskünlükler varmış ta bizim haberimiz yokmuş! 31 Mart 2024 yerel seçimleri üzerine yapılan analizlerin başlıkları şu şekilde 1-Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç hem partisi ile birlikte diğer ilçe belediye başkan adaylarına büyük destek veriyor avantaj sağlıyor 2-Ergin Aydın hiç-bir heyecan yaratmadı pozitif bir katkı sağlamıyor 3-Vakfıkebir ve Şalpazarı başta olmak üzere liman bölgesinden ciddi sıkıntı var 4-Of’ta lehimize olan ibre tersine dönebilir 5-Ahmet Kaya hafife alınacak bir aday değil

İSTİFA AŞAMASINDA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI!




Trabzon’da bir ilçemizin kesinleşmiş belediye başkan adayı  istifa aşamasında. Okuyunca şaşırdınız değil mi? Doğrusu bizde çok şaşırdık konuyu takip ettik. Valla işin vahameti önemli ama netlik kazanmadığı için hangi parti ve hangi aday olduğunu şimdilik yazmayalım. Zaten kendisi ile de bağlantı kurduk. O da siz nasıl öğrendiniz diye şaşırdı?  YSK'nin kararına göre, siyasi partiler, verdikleri aday listelerinden istifalar olması halinde değişiklik yapabilecek. Seçim takvimi kapsamında aday listelerinin kesinleştiği 3 Mart'tan sonra ölüm veya istifa nedeniyle aday listelerinde oluşacak eksiklikler ise tamamlanamayacak. Ancak bu kişilerin seçilmeleri halinde yerlerine kendilerinden sonra gelenler seçilmiş sayılacak.

İKİ PARTİ YEREL  SEÇİMDEN ÇEKİLDi!




Genç Parti, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerine katılmayacağını Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) bildirdi. Edinilen bilgiye göre, Genç Parti, yerel seçimlere, "hiçbir seçim türünde katılmayacağına" dair dilekçe verdi. Genç   Parti, seçime katılabilecek partilerin oy pusulasındaki yerlerini belirlemek için 27 Ocak'ta yapılan kura çekiminde 29. sırada yer almıştı. Daha önce de Yenilik Partisi seçime katılmayacağını bildirmişti. Buna göre, Mahalli İdareler Genel Seçimlerine 34 siyasi parti katılabilecek.

ÖZBAK SEÇİLİRSE EN İYİSİNİ YAPAR

Köklerinde genlerinde var.Daha doğrusu  deriz ya dededen toruna diye. Soğuksu muhtar adayı Hüseyin Çoşkun Özbak ta  bu geleneği sürdümek için 31 martta yapılacak yerel seçimlerde Soğuksu Muhtarlığına adaylığını koydu. Bizler Hüseyin Çoşkun Özbakı beton helva yapımındaki maharetiyle tanırız. Diyebilirizki Beton helva imalatının profösörüdür. Beton Helva yapımındaki mahiretini mahallesine  hizmet etmekte göstermek ister Hüseyin Çoşkun Özbak. O nedenlede o hizmeti yapmak için öncelikle muhtar seçilmesi gerekmektedir. Eğerki soğuksu halkı 31 mart seçiminde sandıkta Hüseyin Çoşkun Özbaktan yana teveccühünü gösterirse, sOğuksu mahallesi bu gün aldığı hizmetten katbe kat fazlasını alacağını vaad inide veriyor  Muhtar adayı Hüseyin Çoşkun Özbak. Nüfus olarak Soğuksuda önemli bir sayıya nüfuz eden Özbak ailesi  yardım severlilikleri, mütavazı oluşları ,halka dokunuşları,fakir fukurayı dert etmeleriylede tanınırlar. Aslına bakarsanız sözün özü şu, Hüseyin Çoşkun  Özbak muhtar olması halinde muhtarlığının hakkını fazlasıyla vereceğine soğuksuda halkı oylarını verirken hiç tereddüt etmemelidirler. Ve şunu bilmelidirler Özbak yaparsa en iyisini yapar.




KUZU DÖNER TRABZON’DA

Trabzon’da restoran  sektörüne yeni bir mekan daha eklendi. Artvinli Uğur Yılmaz ve İbrahim Teke ile Trabzonlu Selçuk Karadeniz’in üç ortak birlikte açtıkları “Kuzu Döner 1461” Trabzon Uzunsokakta hizmete girdi. Trabzon’da hem kaliteyi ve lezzeti hem de uygun bütçe ile her kesime hitap etmeyi amaçladıklarını belirten Artvin Borçka’lı Uğur Yılmaz amacımız önce gönülleri kazanmak sonra da vatandaşlarımızı memnun etmek olacak dedi.




OF’TA BİZİ DE HESABA KATIN

Of’ta bizde varız bizi hesaba katmayan yanılacak diyen CHP teşkilatları OF Belediye Başkan adayı Dr.Halil Saral’a güvenlerinin tam olduğunu dile getirdiler.  CHP Of Belediye Başkan Adayı Halil Saral’ın aday tanıtım toplantısına İl Başkanı Mustafa Bak, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral, İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve CHP Trabzon yönetim kurulu üyeleri ile katılım sağladı  CHP Trabzon Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral’da bugün saat 12.00’de Raddison Blue otelde düzenleyeceği Proje Tanıtım Toplantısı ile seçmenlerinin karşısına çıkacak.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap