SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 23.12.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 23.12.2020

23 Aralık 2020 Çarşamba - 08:00




Olaylar ve Yaşananlar | 23.12.2020





MİLLETVEKİLİ BALTA ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, 22 Aralık 1914’te Sarıkamış’ta şehit olan Mehmetçiklerimizi unutmadı. Milletvekili Balta, yaptığı açıklamada “Sancağı yere düşürmemek için dondurucu soğukta, Sarıkamış dağlarında. Düşmana ve olağanüstü doğa koşullarına karşı verilmiş destansı bir mücadele. 106 yıl önce istiklal uğruna kahramanca şehadete yürüyen Sarıkamış şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum” dedi.

MUŞ MUHALEFETE YÜKLENDİ

Trabzonlu hemşehrimiz AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, sosyal medya hesabından erken seçim tartışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. Muhalefeti eleştiren Milletvekili Muş, “Muhalefetin "Erken seçim" çağrılarının toplumsal temeli yok. Nafile bir tartışma. Zaman kaybı. Siyaset üretemeyince polemik üretiyorlar. Parlamenter sistem deyip daha bir anayasa teklifi bile ortaya koyamadılar. İşin özü; Türkiye'de iktidar değil; muhalefet sorunu var” dedi.

ENGİNYURT’TAN FLAŞ AÇIKLAMALAR

Milliyetçi Hareket Partisi’nden ihraç edildikten sonra geçen hafta düzenlenen törenle Demokrat Parti’ye geçen Cemal Enginyurt, katıldığı bir TV programında flaş açıklamalarda bulundu. Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne aday olmak istediğini kaydeden Enginyurt, “Ben 2014’de Ordu Büyükşehir Belediyesi olduğunda buraya aday olmuştum. Bana deseniz ki milletvekilliği mi bakanlık mı ben Ordu Büyükşehir Belediye başkanlığını tercih ederim. Neden Ordu’yu daha çok seviyorum. Ordu’da olmayı daha çok seviyorum. Ordu’dan göç olmasın istiyorum. Ordu’da gençler işsiz kalmasın istiyorum. Ordu’da esnaf perişan olmasın istiyorum. Ordu’da yeni yeni iş alanları olsun, istihdam alanları olsun istiyorum. Ordu’da insanların yüzü gülsün istiyorum. Ancak bunu milletvekili olarak yapma imkanım yok hele ki yeni sistemde. Günü geldiğinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olmayı istiyorum ancak Ordulular takdir ederse” dedi.

GÜLDAL’DAN FINDIK AÇIKLAMASI

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal, fındık alım süresinin uzatılmasının üreticiler tarafından çok olumlu karşılandığını belirtti. Güldal, "Biz 30 Nisan 2021'e kadar TMO olarak piyasadayız ve fındığı almaya hazırız. Bu, fındık üreticisi için bir güvencedir. Fındığını satamazsa, fiyat düşerse TMO olarak açıkladığımız fiyattan fındık almayı garanti ediyoruz. Şu anda bir fiyat güncellemesi yapmamız söz konusu değil. Ama üretici daha yüksek fiyatı bulursa fındığını satabilir. Satamazsa biz 30 Nisan'a kadar piyasadayız. Mart ayında karanfil sayımı yapılacağını da unutmamak gerekir. Gelecek sezon üretimi yüksek görünürse farklı bir durum ortaya çıkar, üretim düşük olursa farklı bir tablo olur. Üreticinin bütün bu riskleri de dikkate alarak karar vermesi gerekir" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap