SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar |23.08.2021

Olaylar ve Yaşananlar |23.08.2021

23 Ağustos 2021 Pazartesi - 08:15




Olaylar ve Yaşananlar |23.08.2021





AYDIN’DAN TEPKİ

İYİ Parti Teşkilat başkanı ve Milletvekili Koray Aydın, “ürk milliyetçiliğinin abide ismi; kardeş Azerbaycan’ın 2.Cumhurbaşkanı; Mustafa Kemal Atatürk, Alparslan Türkeş, Türkiye ve Türklük sevdalısı Ebulfez Elçibey’i Hakk'a yürüyüşünün 21.yılında minnet ve rahmetle anıyorum. Ruhu şad, mekânı Cennet olsun” paylaşımında bulundu.

Aydın, “Türk milleti var olsun. Davasına inanmış, ülkesine olan aşkını muhafaza eden, tepemizde sallanan sopaya "yeter artık" diyen; devletin hazinesini yağma edenlere karşı, korkuyla sindirilmiş insanlara öncülük eden; kararlı, dik duruşlu insanların oluşturduğu partinin adıdır İYİ Parti” dedi

Hudut Namustur pankartı asan Semir Yapıcı’nın evinin önünde sopalı saldırıya uğramışına da tepki gösteren Aydın, “Lanet olsun! Semir evladımıza çok geçmiş olsun. Suskun iktidar gaflet uykusuna devam ediyor; hudutlarımızı koruyamadığı gibi vatansever Türk gençlerini de haydutlardan koruyamıyor” paylaşımında bulundu

METİN ESNAFLA BULUŞTU

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, “Rize Belediyesi bünyesine kazandırılan Çay Çöpünden Mangal Kömürü ve Enerji Üretim Tesisinin ana makineleri Ankara'dan Rize'ye ulaştı” dedi. Paşakuyu Mahallesi esnafını ziyaret ederek sohbet eden Metin, “Atatürk Caddesi Kale simit önünden Rize Kalesi’ne ulaşım sağlayan ara yolda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek teknik ekipten bilgiler aldık” ifadelerini kullandı.
Metin, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz ve Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’na da ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

ÇEBİ’NİN TEMPOSU

Trabzon’un Araklı belediye Başkanı Recep Çebi gönüllere girmede attığı adımlarla her zaman takdir toplayan isim olmaya devam ediyor. Küsmeden, kırmadan, hiç kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kucaklayarak ilçenin en üst seviyede hizmet alması için uğraş veren
Çebi’nin misafirleri vardı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Din Görevlileri Sendikası Genel Başkanı  Süleyman Çakır ve Araklı Erenler Kur'an Kursu Yöneticisi Halil Öksüzali, Erzurum Atatürk Üniversitesinden Gazetecilik bölümünden Elif Garip ve Merve Halil başkan Çebi’yi ziyaret ettilir. Çebi bizleri ziyaret etti. Genç kardeşlerimizle keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.

UZUN’UN UYARISI

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon eski il başkanı Güzide Önsel Uzun, ülkemizdeki gelişmeleri yakından takip eden bir isim. Yaptığı bir uyarıyı tekrar hatırlatıyor, Uzun’un, “Trabzon Maçka ya dikkat Bölgede çok önemli fizyoterapi hastanesi dere yatağına kurulu. Zigana vadisinden ve Sümela vadisinden gelen iki derenin birleşiminde Maçka .Altındere vadisindeki HES ler. Zigana vadisinin Maçka sonundaki toplu konutlar hepsi dere yatağında” uyarısını ilgilisi ve yetkilisi kulak arkası yapmasın diye bir kez daha hatırlatıyoruz.

HAMZAÇEBİ’NİN SÖZLERİ

CHP Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, “Etiyopya Başbakanının, ziyareti sonrasında Erdoğan’la yaptığı ortak basın toplantısında söylediği “Büyük reformist ve karizmatik lider Mustafa Kemal Atatürk" cümlesi sansürlenerek Türkçeye çevrilmiyor. Atatürk’ten ancak Taliban kafalı olanlar rahatsız olurlar” dedi.
Hamzaçebi, Burhaniye Belediyesinin düzenlediği Kitap Fuarı için Burhaniye’de 22. Dönem Balıkesir Milletvekili şimdiki Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’i makamında ziyaret ederek başarılı çalışmalar dileğinde bulundu.



 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap