SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 23.06.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 23.06.2021

23 Haziran 2021 Çarşamba - 08:11




Olaylar ve Yaşananlar | 23.06.2021





KEŞİR, METİN İLE GÖRÜŞTÜ

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i makamında ziyaret etti. Başkan Metin’in, eşi Fatma Metin ile birlikte karşıladığı heyette AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin, eski AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Genel Merkez Kadın Kolları MYK ve MKYK üyeleri yer aldı. Rize’de planlanan ve devam eden projelerin konuşulduğu ziyarette Başkan Metin tarafından Kadın Kolları Başkanı Keşir’e filografi sanatı bir tablo hediye edildi.

GÜLER: ORDU ÜRETİM MERKEZİ OLACAK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, oda başkanları ile görüştü. Toplantıya Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, Ordu Esnaf Sanatkarlar Odaları Başkanı Erdoğan Akyürek, esnaf odası başkan ve yöneticileri katıldı. Toplantıda oda başkanlarının talepleri ve sorunlarının çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunuldu. Güler, Ordu'yu üretimin de merkezi haline getirmek istediklerinin altını çizerek, "Burada tecrübelerimizi paylaşalım. Benim yapmak istediğim, Ordu'yu üretim üssü yapmak. Her oda hangi konuda olursa olsun, mesela ayakkabıcılıkta en iyi ayakkabıları biz yapalım. Lokantacılıkta en iyi yemekleri biz yapalım. Bizim dönemimizi bir fırsat olarak düşünün. Arkadaşlarımız sizlerin emrinde, ben de dahil. Bir günde Ankara'da 6 bakanlığı gezdim. Bu bir anlam taşır. Gelin hep birlikte olalım” dedi.

ARAKLI’YA YATIRIM MÜJDESİ

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Kaymakam Kürşad Karaca ile birlikte Kumlama mevkiinde yapılması planlanan yatırımlarla ilgili alanda incelemelerde bulundu. Başkan Çebi, yaptığı açıklamada “Kaymakamımız Sayın Kürşad Karaca ile birlikte Karşıyaka mahallemize bağlı Kumlama dediğimiz mevkideyiz. Yaklaşık 165 dönümlük alan İçişleri Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından projelendirilecek. Bunlardan biri de Polis Moral Eğitim Merkezi olacak. İnşallah Haziran ayının 28’sında ihalesi askıya çıkacak. Araklı’mıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

ALİM TABURCU OLDU

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim'in birkaç gün önce oynadığı halı saha maçında sol ayak tendonunda kopma meydana gelmişti. Ambulansla hastaneye kaldırılan ve ayağı alçıya alınan Alim, ameliyat edildi. Başarılı bir ameliyatın ardından 2 gün hastanede tedavi gören Başkan Alim, dün taburcu edildi ve evinde istirahata çekildi. 1- 2 ay ayağının üzerine basmaması gereken Alim, bu süreyi evinde istirahatle geçirecek.

RİZE’DE AŞI UYARISI

Rize Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada Covid-19 ile mücadelede en etkili unsurun zamanında yapılan aşılama olduğunu belirtilerek hakkı olan vatandaşların aşılarını yaptırmaları istendi. Açıklamada “İlimizde bugüne dek toplam 200 bin doz aşı uygulanmıştır. Birinci doz aşı yapılan kişi sayısı ise 125 bine yakındır. Bu sonuçlar oldukça memnuniyet verici olsa da vatandaşımızı topyekûn koruyabilmek, tehlikeden emin olabilmek adına aşı hakkı bulunan her vatandaşımızı mümkün mertebe en kısa sürede aşılamamız gerekmektedir. Bu anlamda aşı olacak vatandaşlarımıza yardımcı olabilmek adına tüm ilçelerimizde ve tüm sağlık birimlerimizde aşı olma imkânı tanınmış olup, ayrıca randevu alamayan veya almakta zorluk çeken vatandaşlarımız da randevusuz aşı olabilmektedirler. Yine ilimiz merkez sağlık kompleksi binamızın giriş katında ve tüm ilçe hastane ve toplum sağlığı merkezlerinde ister Sinovac ister Biontech aşısı randevusuz yapılmaktadır" denildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap