SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 23.02.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 23.02.2020

23 Şubat 2020 Pazar - 09:51




Olaylar ve Yaşananlar | 23.02.2020





CEVHER BURSA’YA GİTTİ

Tapu ve Kadastro Trabzon Bölge Müdürü Akçaabatlı Adnan Cevher, Bursa Bölge Müdürlüğüne atandı. Trabzon’da uzun yıllardır görev yapan ve başarılı bir süreç geçirerek, bölgede tüm kadastro işlemlerini tamamlayan Cevher, Bursa Bölgesi Bölge Müdürlüğüne getirildi. Balıkesir, Çanakkale, Yalova ve Bursa gibi illerin bağlı olduğu bölgeye atanan Cevher’in Trabzon’da olduğu gibi burada da başarılı hizmetlerin altına imza atacak. Veda ziyaretlerine başlayan Cevher, Bursa’daki görevine 10 Mart’ta başlayacak. Cevher’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

TALEPLER GÜL’E İLETİLDİ

TBMM Çevre Komisyon Başkanı Muhammet Balta Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ü ziyaret etti. Bakan Gül’e, özelikle Of ve Vakfıkebir ilçemizdeki kamulaştırma sorunun çözülmesi, Araklı ve Akçaabat adliye binalarının ise bu yıl yatırım programına alınması ve ihale edilmesinin aciliyetini ve zarureti anlatıldı. Bakan Gül’ün konulara gösterdiği ilgiye teşekkür ediyoruz.

AYMİNA GURURUMUZ OLDU

Trabszon Vakfıkebir İlçesi’ne bağlı Yalıköy Mahallesi nüfusuna kayıtlı Emine Turmuş ile Hakan Turmuş’un kızları Kocaeli Özel Derince Kavram Koleji 2.sınıf öğrencisi Aymina Turmuş, Kanada’da yapılan ve 7 bin 328 kişinin katıldığı uluslar arası Caribou Matematik Yarışması’nda dünya birinciliğini elde ederek gururumuz oldu.

BAŞKANIN BAĞIŞI

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesine bağlı Söğütlü Belediye Başkanı Salim Koç kendi adına kayıtlı araziyi belediyeye hibe etti.

Başkan Salim Koç kendi adına kayıtlı araziyi belediyeye hibe etti. Göreve geldiği ilk günden bu güne yaptığı icraatlarla adından sıkça  söz ettiren Salim Koç sıra dışı davranışlarına bir yenisini daha ekleyerek halkın gönlünde taht kurmayı başardı. Söğütlü beldesi Köy içi mevkii 180 ada 1 parselde kayıtlı 1.427,40 m2 yüzölçümlü taşınmazı mülkiyetinde bulunduran başkan Koç bu araziyi belediyeye hibe etti.Belde halkı tarafından olumlu karşılanan bu davranışı bizlerde ayakta alkışlıyoruz. Başkan Koç sosyal medya hesabından da şu açıklamalarda bulundu.” Şahsıma ait arsayı belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere Söğütlü Belediye Başkanlığına bağışladım. Beldemize hayırlı olur İnşallah.

ÇAKIROĞLU UNUTULMADI

Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu anıldı Bayburt Ülkü Ocakları, 2015 yılında Ege Üniversitesi'nde öğrenim gördüğü sırada, bölücü hainler tarafından şehit edilen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu, şehadetinin 5. yıldönümünde gerçekleştirmiş olduğu etkinliklerle andı.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu adına ilk etkinlik; Türk Dünyası Parkı’nda Çakıroğlu'nun yaşamından kareler içeren fotoğraf sergisinin açılmasıyla gerçekleştirildi. Çakıroğlu için ikinci program, İl Ocak Binası’nda gerçekleştirildi. Çakıroğlu ve tüm Şehitler için Mevlid-i Şerif okutularak, millet ve devlet için dualar edildi. Bayburt Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Zengin yaptığı açıklamada, “Şehadetinin yıl dönümünde Ülkücü Şehitler kafilesinin son temsilcisi olan merhum Fırat Yılmaz Çakıroğlu, 20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi'nde hain bir saldırı neticesinde aramızdan ayrılmıştı. Aradan beş sene geçti, ancak bizim acımız ilk günkü gibi taze kaldı. Etkinliklerimizle onun adını ve aziz hatırasını yaşatmaya devam edeceğiz. Başta Fırat Yılmaz Çakıroğlu olmak üzere bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet niyaz ediyorum” dedi. Anma programlarına Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ile Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli de katıldı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap