SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 23.01.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 23.01.2021

23 Ocak 2021 Cumartesi - 09:38




Olaylar ve Yaşananlar | 23.01.2021





ÇEBİ VE MUMCU

AK Parti Trabzon Ortahisar ilçe ve İl başkan adaylarını belirledi. Parti olarak kongrelerini tek aday belirleyerek yapan iktidar partisinde sandıklar kurulacak, aday olan isimler delegelerin oylarını alıp iş başı yapacak. Ortahisar’da Selahattin Çebi, ilde Sezgin Mumcu aday olarak kongrede delegelerin karşısına çıkacak. İsimlerin tespitinden sonra partinin önemli isimlerinin dile getirdikleri önemli. Belirlenen adaylar ile ilgili olarak, “Ortahisar İlçe Başkanlığı’na aday gösterilen Selahattin Çebi teşkilatın içerisinden gelen, toplumun her kesimi ile diyalog içerisinde olan bir isim. Bulunduğu görev nedeniyle ayrım yapmadan, kutuplaştırmadan, ötekileştirmeden cumhurbaşkanının gönüllere girin sözüne uygun elini hizmet adına herkese uzatan bir isim olarak üstlendiği sorumluluğun üstesinden gelecek bir isim olarak teşkilata heyecan getirecektir. İl Başkanlığı için aday gösterilen Sezgin Mumcu’da il yönetiminde görev yaparak kente ve vatandaşa hizmet götürülmesinde uğraş veren bir isim. Reklam kokan hareketlerden uzak, aldığı sorumluluğun büyüklüğünü bilen bir isim olarak partisine bağlı zik zak yapmadan yürüyen bir isim, oturacağı koltuğun hakkını verecektir. Sağlık dünyasından gelen Mumcu’nun sakin duruşu iş bitiriciliği ve toplumla kucaklaşma adına atacağı adımlar partisine yeni bir heyecan katacaktır. Mumcu’nun iktidar partisinin il başkanı olarak herkese eşit uzaklıkta ve yakınlıkta durarak yürüyeceği yolda her kesimin desteğini görecektir” değerlendirmesi yaptılar. Bu değerlendirmeleri yapanlar yeni görev üstlenecek olan Çebi ve Mumcu’nun isimlerinin açıklanmasından sonra kendilerine yoğun ilgi gösterilmesinin yanı sıra çevrelerinde toplumla aralarına set çekecek şekilde oluşacak yağcı tabakasına etmeleri, konusunda da uyarılar yapmaktan da imtina etmediler.

HACISALİHOĞLU’NUN SORUSU

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, yaşanan salgın nedeniyle esnafın zor günler geçirdiğine dikkat çekerek, “Esnaf kirasını ödeyemiyor, masraf üstüne masraf yetmez gibi birde vergi yükü bindi. Ne yapacak bu esnaf diye” sordu. Hacısalihoğlu, “Araklı ilçe ziyaretimizin ardından Taşgecit mahallemizde çıkan yanginla ilgili mahalle muhtarımız ve dernek başkanımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Yaraların bir an önce sarılabilmesi için destek olacağınızı ilettik” dedi.

İNANDIĞIN YOLDA YÜRÜ

AK Parti Karadeniz Bölgesi İl Koordinatörü Haydar Revi, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile AK Parti Trabzon İl Başkanı olarak belirlenen değerli dava arkadaşım, il başkan yardımcım Dr. Sezgin Mumcu’yu ve Ortahisar İlçe Başkanı olarak belirlenen Selahattin Çebi’yi tebrik ediyorum. Devraldıkları bu görevleri daha ileri taşıyacaklarına inancım tamdır. Rabbim bu kutlu davada başarılar nasip eylesin. İnandığın yolda yürü” paylaşımında bulundu.

KUVVETLİ’NİN SİTEMİ

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “Mafya bozuntuları Savcıları tehdit ediyor ama Hukuk devleti reformu yapacağız diyenler sessiz” deyi sordu. Kuvvetli, "Memleket işi gönül işi" dediniz ama açlığa, sefalete sürüklediğiniz milletin cebi yerine kendi cebinizi doldunuz. Gönül işiniz bu mu?” sözleri ile iktidarı eleştirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap