SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 22.11.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 22.11.2020

22 Kasım 2020 Pazar - 09:31




Olaylar ve Yaşananlar | 22.11.2020





KAYA’DAN MAĞDURİYET ÇAĞRISI

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Ulaştırma Bakanlığı görüşmeleri sırasında Kanuni Bulvarı Projesi kapsamında mağduriyet yaşayan vatandaşların sorunları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Beş mahallede yaşayan vatandaşların mağdur olduğunu vurgulayan Kaya, sorunların çözüme kavuşturulmasını talep etti. Kaya konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kanuni Bulvarı’nda Düzyurt, Gölçayır, Çukurçayır, Kutlugün ve Gözalan'daki vatandaşlarımızı mağdur edildi. Sorunun çözümü konusunda yardımcı olmanızı rica ediyorum.”

ŞAHİN DEMİR YOLU RAPORUNU SUNDU

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen toplantıya videokonferans üzerinden katıldı. Şahin, toplantıda ilin sorunlarını yazılı bir metin halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletirken, Samsun-Sarp Demir Yolu Projesi’ni de Erdoğan’a rapor sundu. Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilettiği raporda “Samsun-Sarp Demir Yolu’nun Ordu ve Giresun’dan geçmesi ilimiz ve bölgemiz için hayati öneme sahiptir” ifadelerine yer verdi.    

BEKAROĞLU’NDAN SERT AÇIKLAMALAR

Rizeli hemşehrimiz CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülen Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 2019 kesin hesabı ile 2021 bütçesi üzerine yaptığı konuşmada Cengiz İnşaat’a yönelik eleştirilerde bulundu. Bekaroğlu, Cengiz İnşaat'ın dağı taşı taş ocağı yaparak Karadeniz'i yıktığını söyledi. Karadeniz yolunu yüksek rakımdan yapmak yerine sahilden geçirilmesi ile yağmur sularının önüne set çekildiğini, her tarafın HES'lerle doldurulduğunu, rant uğruna Karadeniz'in yıkıma uğratıldığını kaydeden Bekaroğlu, "Biraz solcu olun, merhametle bakın insana. Biraz Müslüman gibi bakın, Müslüman gibi. Suyu, toprağı, havayı satamazsınız; hayat satılmaz" dedi.

ALTINTEPE’NİN TESTİ POZİTİF

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. Altıntepe tedavi sürecinin başladığını belirterek kurallara uyulması konusunda da vatandaşlara uyarılarda bulundu. AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar da sosyal medya hesabından Altıntepe’ye geçmiş olsun dileklerini ileterek şu ifadelere yer verdi: “Covid-19 test sonucu pozitif çıkan AK Parti Akçaabat İlçe Başkanımız Sayın Ahmet Hüseyin Altıntepe kardeşime geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, kendisine ve ailesine Allah’tan acil şifa diliyorum.” Biz de Karadeniz gazetesi olarak Altıntepe’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

AVCI’NIN YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Geçtiğimiz ay içerisinde Deva Partisi Rize Merkez İlçe Başkanlığına atanan Eczacı Muhammet Avcı, yönetim kurulu listesini kamuoyuna açıkladı. Avcı’nın listesi şu isimlerden oluştu: Harun Karaca, Mustafa Papaker, Kerem Aksoy, Mehmet Engin Korkmaz, Tuğrul Koç, Abdullah Akarsu, Batıkan Naci Güzel, Recep Delihasan, Mustafa Pakkan, Serpil Ekşi, Coşkun Koto, Hafize Erbaşlı Kandemir, Berke Yılmaz, Aykut İshak Balcı, Turgay Birinci, Yakup İpek, Ufuk Erten, Dursun Ali Daral ve Aşır Delal.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap