SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 22.02.2024

Olaylar ve Yaşananlar | 22.02.2024

22 Şubat 2024 Perşembe - 09:13




Olaylar ve Yaşananlar | 22.02.2024






MUMCU İDDİALI KONUŞTU

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, 31 Mart'ta gerçekleşecek mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kala iddialı açıklamalar yaptı. "Cumhurbaşkanımızın ve Genel Başkanımızın liderliğinde, halkımızın güçlü desteğiyle seçimlere hazırız. Geçtiğimiz günlerde belediye başkan adaylarımızın ve belediye meclis üyesi adayımızın listelerini yüksek seçim kurullarına teslim ettik. Sahada ilçe ilçe dolaşıp projelerimizi anlatıyor, halkımızdan destek alıyoruz. Cumhur İttifakı olarak zaferle çıkacağımıza inanıyoruz” dedi.




KAYA’NIN BAŞI SAĞOLSUN

CHP’nin 27. Dönem Trabzon Milletvekili ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya, Hediye Kaya Ortahisar Yeşilbük Mahallesi’nde vatandaşların yoğun katılımı ile dualarla son yolcuğuna uğurlandı. Trabzon protokolü de ve Kaya’nın il dışındaki yakın dostları da cenazeye katıldı. Cenaze törenine Trabzon Valisi Aziz Yıldırım,Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Murat Zorluoğlu,KTÜ Rektörü Prof.Dr.Hamdullah Çuvalcı, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, Ak Parti Trabzon Büyükşehir belediye başkan adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, CHP Trabzon Büyükşehir belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, Ak Parti Ortahisar ilçe başkanı Selahaddin Çebi, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Biz de Karadeniz gazetesi olarak merhume Hediye Kaya’ya Allah’tan rahmet Ahmet Kaya ve kederli ailesine de baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

AKÇAABAT’TA KALYONCU RÜZGARI




CHP Akçaabat İlçe Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mahalle mahalle dolaşan Kalyoncu, her gittiği yerde vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşıyor. Akçaabat’ta vatandaşlarla sıcak diyaloglar kuran Kalyoncu, vatandaşın sorunlarını tek tek dinliyor. Dinlemekle kalmıyor, tek tek not ediyor. Ayrıca kahvehanelerde kendisini karşılayan kalabalık vatandaşların sorularına da tek tek cevap veriyor. Bunun yanı sıra Akçaabat için düşündüğü projeleri tek tek vatandaşlarla paylaşıyor. Açıkçası Kalyoncu, Akçaabat’ta çok büyük yol kat etti. 31 Mart seçimlerinde ne kadar iddialı olduğunu ortaya koydu.

TOPTAN METİN’E ELEŞTİRİ




İYİ Parti Rize Belediye Başkan Adayı Köksal Toptan, Engindere Mahallesinde bulunan büyük sanayi çarşısını gezdikten sonra mevcut belediye başkanı Rahmi Metin’i eleştirdi. Toptan “Sanayi çarşısında esnafımız sıkıntıda, ne olacağı belli değil bu sanayi sitesinin, en azından bir asfaltlama dahi belediye yapamamış, bir çözüm üretememişler sanayi çarşısının yöneticileri projelerini çizmiş, belediyeden yer istiyorlar. Bize yer verin, binaları bile biz yapalım diyorlar belediyeye. Bundan daha güzel bir teklif olur mu? İnsanlar size yük olmadan bir yer istiyor. Bir yer dahi veremeyen bir belediye yönetimiyle karşı karşıyayız. O nedenle şunu diyorum. Sevgili hemşerilerim, bu belediye başkanına mahkûm değilsiniz. Ben bilgimle, tecrübemle ve vizyonumla başkanlığa hazırım. Buradan sanayi esnafıma sesleniyorum. Geliyorum, beraber ortak akılla sorunlarınızı çözeceğim” dedi

ARAKLI’DA İŞLER KARIŞTI

Trabzon’un Araklı İlçesinde Cumhur İttifakı’nda işler karıştı. Belki AK Parti ve MHP’nin ilçedeki üst düzey yöneticileri arasında bir sorun yok ama tabanda kriz var. Şöyle ki belediye meclis üyesi adaylığı için 25 kişilik meclis üyesi adaylığı listesinde MHP’ye sadece 3 adaylığın verilmesi AK Parti’den ise 22 kişinin aday gösterilmesi ilçede ciddi bir krize neden olmuş. Bu da yetmezmiş gibi MHP’den bir adayın baskı sonucu ilçe dışından gösterilmesi MHP tabanında büyük bir rahatsızlığa neden olmuş. Bazı partililerin iddiasına göre tabanda büyük bir çoğunluğun Cumhur İttifakı’na destek vermeyeceği yönünde.



 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap