SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 22.01.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 22.01.2021

22 Ocak 2021 Cuma - 08:59




Olaylar ve Yaşananlar | 22.01.2021





TOMAKİN TEK ADAY

AK Parti Ordu İl Kongre tarihinin 8 Şubat olarak belli olmasından sonra bir açıklama yapan yeniden il başkanlığı için tek aday olması beklenen İl Başkanı Halit Tomakin, “2,5 yıldır onurla, gururla, bir o kadar da ağır bir sorumlulukla hak davada Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la beraber yol yürümek bir insana nasip olmayacak ender bir görevi alnımın akıyla yerine getirmenin bahtiyarlığı içerisindeyim. Kongreler Teşkilatlar için yeniden bir diriliş, yeniden bir tazelenme ve yeni heyecan demektir. Bizde inandığımız yolda, 8 Şubat’ta 7.olağan kongremizle yeni bir heyecan, yeni bir ruhla, yeniden bir dirilişle Ordulu hemşerilerimizin karşına çıkmak istiyoruz.

Cumhurbaşkanımız telekonferans yöntemi ile yine kongremizi onurlandıracaklar, bizde büyük bir şölen ve düğün havasında kongremizi yapacağız. Ancak, pandemi nedeniyle kongremizi sosyal mesafe, maske, hijyen kurallarına riayet ederek bazı kısıtlamalar ile icra edeceğiz” dedi.

KAYA VAKFIKEBİR’DE

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve Vakfıkebir ilçe başkanı Mehmet Keskin ile birlikte Vakfıkebir ilçesinin sorunları ilgili muhtarlar, vatandaşlar, Ziraat Odası ve Fırıncılar Derneği yöneticileri ile bir araya geldi.

Kaya, “Pandemi bize üretimin ne kadar değerli olduğunu gösterdi. Üretici ve üretim daha fazla desteklenmeli! Vakfıkebir deyince ilk akla gelen Vakfıkebir Ekmeği'nin anavatanında yol üzerinde bir tane satış noktasının olmaması ivedilikle çözülmesi gereken büyük eksikliktir” dedi.

ÖZTÜRK’ÜN ÖNERİSİ

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun Merkez ilçede ciddi bir su sorunu olduğunu ifade ederek yaptığı çalışmaları anlattı. Öztürk, ”Ankara’ya bakanlıklara gittiğimde yeni su projesini gördüm ve hemen müdahale ettim. Bulancak ile Batlama suyunu yüksek bir noktada bir gölet yaparak toplamayı düşünüyorlardı. Ben bunu biraz araştırdım ve 10 kat daha fazla maliyetli olduğunu gördüm. Durumu hemen ilgililere anlattım. Projeyi değiştirdik. Şimdi Aksu‘da daha ucuza ve daha verimli bir proje devreye sokacağız. Bunu yapmazsak ileride bu ildeki su sorunu daha da büyüyecek. Ben bu konuya bizzat müdahil oldum. Yoksa hatalı bir proje ile ilimiz ciddi zarar görecekti” dedi.

ANKARA ÇIKARMASI

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ile Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile Çevre Yönetimi Genel Müdürü hemşerimiz Eyyüp Karahan’la görüştü. Bakanlarla görüşen Gümüşhane heyeti, şehirde devam eden projeler ve gerçekleşecek çalışmalar hakkında ilgili bakanlara bilgi verdi. Yapılan görüşmeler sonrası Gümüşhane heyeti,  Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile Çevre Yönetimi Genel Müdürü hemşerimiz Eyyüp Karahan’a hediyeler takdim etti. 

DEMİRÖZ’E GÖREV

Gelecek Partisi İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine Ordu’dan Muhsin Emre Demiröz getirildi. Gelecek Partisi Kurucu Üyeleri arasında yer alan Muhsin Emre Demiröz,” Gelecek Partisi Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun onayı ile İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine bizleri layık gören İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Feramuz Üstün'e ve genel başkanımıza teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap