SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 21.12.2020

Olaylar ve Yaşananlar | 21.12.2020

21 Aralık 2020 Pazartesi - 09:13




Olaylar ve Yaşananlar | 21.12.2020





ALBAYRAK NEREDE?

8 Kasım'da görevinden istifa eden eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, istifa ettiği günden beri herhangi bir açıklamada bulunmamış ve görünmemişti. Oda Tv'nin iddialara dayandırdığı haberine göre, Berat Albayrak, Koç Holding'in de genel müdürlüğünün bulunduğu İstanbul Nakkaştepe'de bir ofis tuttu. Bu ofiste çalışmalarını yürütüyor, görüşmelerini gerçekleştiriyor. Albayrak, 2018'de bakan olmak için milletvekilliğinden istifa etmişti. AK Parti yönetiminde de yer almayan Albayrak'ın siyasi bir görevi olmadığı için kamuoyunun karşısına çıkmadığı konuşuluyor.

AYVAZOĞLU’NDAN SABIR VE ŞİFA DİLEĞİ

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “Hayratımızın önceki dönem ilçe başkanı Salih Öztel Beyefendinin muhterem babası, ilim insanı İlyas Öztel hocamızın vefat haberini üzüntü ile öğrendim. Rabbimden merhum hocamıza rahmet, Salih Başkanımıza ve onun şahsında tüm aile fertleri ile sevenlerine sabır diliyorum. Yapılan Covid-19 virüsü testi sonucunun pozitif çıktığını öğrendiğim Çaykara İlçe Başkanımız Muhammet Selçuk’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabbimden Başkanımızın kısa sürede yeniden sağlığına kavuşması için şifa diliyorum” dedi.

KUVVETLİ’DEN ANMA

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın, “2021 yılı bütçesi TBMM'de kabul edildi. Ülkemize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu aralar gündemde bütçe ve asgari ücret var. Peki, Cumhurbaşkanlığının günlük harcamasının kaç asgari ücrete denk geldiğini biliyor musunuz?” paylaşımını yaptı. Kuvvetli, “Fetö'nün kumpasları sürecinde hakkında 2. kez tutuklama kararı verilmesi üzerine hukuksuzluğunuza isyan eden, onuru için ateşlediği silahı hepimizin yüreğini yaktı. Şerefli Türk subayımız Yarbay Ali Tatar'ı vefatının 11. ölüm yıl dönümünde rahmet minnet ve dua ile anıyorum” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap