SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 20.11.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 20.11.2019

20 Kasım 2019 Çarşamba - 09:29




Olaylar ve Yaşananlar | 20.11.2019





ÇEBİ MÜJDEYİ VERDİ

Araklı’da birkaç yıl önce yoğun kardan dolayı çatısı çöken ilçe stadyumu uzun bir bekleyişin ardından sonunda yeniden yapılıyor. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi müjdeyi vererek, “Afetten dolayı yıkılan stadyumumuzun yerine spor kompleksi inşa edeceğiz. Çok daha güzel ve kapsamlı bir projeyi hayata geçiriyoruz. İlçemize hayırlı olsun. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Trabzon milletvekillerimize, Trabzon Valimiz İsmail Ustaoğlu’na, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na, AK Parti İl Başkanımız Haydar Revi’ye, AK Parti İlçe Başkanımız Şaban Bıyık’a, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Eğitimi Dairesi Başkanımız Selçuk Çebi’ye, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özellikle projenin takipçisi olarak, yakından ilgilenen TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyemiz, Trabzon Milletvekilimiz Salih Cora’ya ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

MURADİYE’DE BEDAVA SU




Rize’nin Muradiye Belde Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, yıl sonuna kadar ikametgahını beldeye alacaklara 100 ton suyu bedava vereceklerini açıkladı. Başkan Balcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda müjdeyi vererek şu ifadeleri kullandı: “31.12.2019 tarihine kadar ikametgahını Muradiye’ye taşıyana 100 ton su bedava.”

SİYASETTE YENİ SÖZLER




Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, kurucusu olduğu Yeniden Refah Partisinin genel başkanlığına seçildi. Fatih Erbakan, Ankara Arena Spor Salonu’nda “Burada gelecek var” sloganıyla düzenlenen Yeniden Refah Partisi 1’inci Olağan Büyük Kongresi’nde yaptığı konuşmada, mazlumlara, gariplere, ezilenlere umut; Türkiye, İslam alemi ve adil bir düzen isteyen tüm insanlar için alternatif olmak istediklerini söyledi. Fatih Erbakan’ın konuşmasındaki “Konuşmamız Hazreti Ömer, icraatımız Turist Ömer olmayacak” sözleri dikkat çekti. AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, önceki gün yaptığı açıklamada “Siyaseti bir zenginleşme aracı olarak görmeyin. Partide Hz.Ömer, Hz. Hatice gibi kişilerle yolumuza devam edeceğiz” demişti.

ANADOLU YAKASI DERNEĞİ

Anadolu Yakası Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Lütfü Silo ve Yönetimi İstanbul Anadolu Yakasındaki Duduzar Tesislerinde, Derneğin 50. yılı onuruna bir kutlama programı düzenledi. Anadolu Yakası Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Lütfü Silo, “50 yıl emek verdiğimiz bu derneği 1947 yılında kurulan Bayburt Kültür ve Yardım Derneğindeki yönetici ağabeylerimizin izniyle kurduk” dedi. Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ise, “Biz uzaklarda da olsa gönlümüzdeki yeri farklı olan siz hemşehrilerimizi her zaman, her yerde iftiharla anıyoruz. Çünkü biz Bayburtlu olmanın gururunu her yerde söylüyor ve yaşıyoruz. Sizleri bu vesileyle baba ocağına davet ediyorum” dedi. Bayburt Milletvekili Fetani Battal ise, “Bayburt derneklerine hizmet etmek Bayburt’a hizmet etmektir, Bayburt’un o köklü kültürüne hizmet etmektir” diye konuştu.



 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap