SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 20.09.2021

Olaylar ve Yaşananlar | 20.09.2021

20 Eylül 2021 Pazartesi - 08:08




Olaylar ve Yaşananlar | 20.09.2021





BALTA: “ONURUMUZ GURURUMUZ…”

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ülkemiz için canını hiçe sayarak büyük bir mücadele ortaya koyan kahramanlarımızı unutmayan Balta, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Gazilerimiz, onurumuz, gururumuzdur… Ülkemizin her karış toprağına terlerini ve kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olan, Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyorum… Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal eden gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmetle anıyor, hayattaki gazilerimize en içten saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

“MİLLETİN BAHÇESİ VAR, TUVALETİ YOK!”

Geçtiğimiz haftalarda açılan ve Türkiye’nin ‘ilk spor temalı’ unvanına sahip millet bahçesi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği konserlerle birlikte daha da şenlendi… Geçtiğimiz akşam Resul Dindar önceki akşam da Ekin Uzunlar gençlere ve sanatseverlere müzik ziyafeti sundu, eğlence tavan yaptı… Tavan yaptı yapmasına da… Eksiklikler de böylelikle ortaya çıktı! Konserin ertesi günü çevredeki esnaftan birçok telefon aldık… Şikayet üstüne şikayet… Şikayetin sebebi ise millet bahçesinde tuvalet olmaması… Konsere gelen binlerce kişi tuvalet olmaması nedeniyle çevredeki esnafın dükkanına akın etmiş. Çevre esnafı da kimseye zorluk çıkarmamış ancak, millet bahçesinde bir tuvalet eksikliği olduğu böylelikle anlaşılmış oldu… Bir esnaf, “Milletin bahçesi var, tuvaleti yok… Bu konuda harekete geçilmesini istiyoruz. Vatandaşlarımıza tuvaletlerimizi kullandırttık ancak, bu ne kadar böyle devam edecek?” diyerek yetkililere seslendi. Bakalım, bu çağrıya kulak verilecek mi?

ZORLU ÖYLE ŞEYLER DEDİ Kİ!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ortahisar Belediye Meclisi’nin sivri dilli, araştırmacı ve en muhalif ismi şüphesiz Cüneyt Zorlu’dur. Zorlu sosyal medya hesabından iktidara yine sert sözlerle yüklendi. Şalpazarı’nda ‘şapka yakma’ olayını anımsatan Zorlu, hem MHP’yi hem AK Parti’yi eleştirdi. Bakın Zorlu ne dedi: “İktidar ortakları birbirlerinin yaptıklarını görmezden gelerek sessiz kalmayı tercih eder. Birisi milliyetçilik adı altında fabrika basıp ortalığı yakıp yıkarken diğeri susar, en küçük yorum yapmaz. Diğeri çocuk katilinin kardeşi Öcalan TV’ye çıkarılırken ya da katilin mektubu seçim öncesi okunurken sessiz kalır. Ne güzel ortaklık! Uyumlarına hayranım! Ortaklık böyle olmalı işte!”

KUBİLAY ÇİÇEK İYİ BAŞLADI…

DEVA Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek, partisinin Genel Başkanı Ali Babacan’la birlikte bir yola çıktı. Yol uzun ve meşakkatli bir yol fakat Başkan Çiçek de mücadeleyi seven ve çalışkan bir isim. İyi bir yönetimle birlikte her an sahada… Demokrasiyi, atılımı vatandaşa anlatıyor. “Ne iş yapar bu DEVA Partisi, kimler DEVA çatısı altında yol alıyor?” sorusunun cevabını, partinin hedeflerini, ilkelerini tek tek anlatıyor. Trabzon’da iyi bir çalışma grubu oluşturdu, genç ve dinamik olması onu bir adım öne çıkardığını söyleyebiliriz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap