SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 20.07.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 20.07.2019

20 Temmuz 2019 Cumartesi - 12:03




Olaylar ve Yaşananlar | 20.07.2019





ŞOV YAPIYORLAR

Saadet Partisi Ordu İl başkanı Erkan Temiz fındık fiyatı ile ilgili yaşanan tartışmalar başka bir boyut getirdi. Temiz iktidar partisi milletvekillerini eleştirerek, “Şov yapıyorlar, gaz alıyorlar, iktidar partisi ve ortağının Ordu mensupları tarafından fındık ile ilgili yapılan açıklamalar şov ve gaz alma operasyonlarıdır” şeklinde serzenişte bulundu.

BAYBURT TAŞI




Bayburt’un önemli unsurlarından olan ve dünyanın dört bir yanına ihraç edilerek prestijli inşaat projelerinde kullanılan Bayburt Doğal Taşı Bayburt Belediyesi’nin başvurusuyla coğrafi işaret olarak Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillendi. Daha önce Bayburt’un geleneksel tatlarından olan Tatlı Çorba’yı coğrafi işaret olarak tescillendiren Bayburt Belediyesi doğal taş ile birlikte böylece Bayburt’un bir değerini daha tescilletirmiş oldu.

KARAKAYA’NIN YOLU




Giresun’da siyaset hareketli günler yaşarken, Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Karakaya’lın belediye başkan yardımcılığı görevine getirileceği iddia ediliyor. Belediye Başkanı Aytekin şenlikoğlu’nun görevi devraldıktan sonra tüm zorluklara göğüs gererek hizmet yolunda önemli adımlar atarken başkan yardımcılıkları için bir çok ismin gündeme gelmesi de doğal. Şenlikoğlu bugüne kadar üç belediye başkan yardımcısı atayan Şenilkoğlu’nun ekibini güçlendirme adına Karakaya’yı da başkan yardımcılığına getireceği kulislerde seslendiriliyor.

HAYDİ MAÇA

Trabzon’un Araklı ilçe Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Öztorun her hafta beş esnafı Trabzonspor maçına göndereceğini açıkladı. Öztorun bugün başlayacak kayıtlar sonrasında sıralamaya göre maçlara gidecek esnafların belirleneceğini söyledi.




SAVCI VE HAKİMLER GÖREVE BAŞLADI

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesine atanan Rizeli Savcı Elif Semizoğlu görevine başladı. Savcılık stajını Rize’de tamamlayan Semizoğlu ilk görev yeri olan Vakfıkebir’de işbaşı yaptı. Vakfıkebir’e atanan Erzurumlu Burak Oğuz çiftçi Tokat’ta hakimlik stajını tamamladı. Hakim İrem Durukan Ankara’da hakimlik stajını tamamlayarak Vakfıkebir’e tayin oldu. Hakim Zeynep Erdemli’de Ankara’da stajını tamamlayarak Vakfıkebir’de göreve başladı. Savcı Elif Semizoğlu ile Hakimler Burak Oğuz Çiftçi, İrem Durukan ve Zeynep Erdemli’ye görevlerinde başarılar diliyoruz.




TÜRKMEN ŞALPAZARI’NDA

İstanbul Üsküdar Belediye Başkanı Hülmi Türkmen memleketi Şalpazarı’na tatile geldi, hemşehrileri ile hasret giderdi.  Belediye Başkanı Refik Kurukız, ŞALFED Başkanı Ömer Karadeniz, bazı STK temsilcileri ve vatandaşlarla çay içip sohbet eden Başkan Türkmen daha sonra Atatürk İlk ve Ortaokulu bahçesine giderek Şalpazarı Belediyesi’nin dere ortasına inşa ettirdiği kompleksini uzaktan inceledi. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız belediye binasına ek olarak bu bölgede yapmayı düşündükleri projeleri Başkan Türkmen‘e anlatarak destek istedi.

SİTEM DOLU İSTİFA




Çarşıbaşı eski Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi'nin şirketlerinden Turkuaz Yönetim Kurulu Üyeliine atanmıştı. Yılmaz beklenmedik bir şekilde görevinden istifa etti. Yılmaz, istifası şu sözlerle duyurdu: ''Yönetim kurulu üyeliğimden birileri rahatsız olmuş. Bizim 3 kuruşluk yönetim kurulu üyeliğimiz. Biz de kimseyi rahatsız etmeme kararı aldık'' Yılmaz'ın bu istifası kafalarda soru işareti bıraktı 
Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap